Η σκέψη του ΝΠΣ Βόλος στη Λάρισα

Η νίκη επί της Ξάνθης ανήκει στο παρελθόν για τον ΝΠΣ Βόλος, με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τους παίκτες να στρέφουν την προσοχή τους στην τρίτη αγωνιστική των play out, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 19:30 καλούνται να αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ στη γειτονική Λάρισα και στο AEL FC Arena.

Η λαρισαϊκή ομάδα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, μετρώντας φέτος μία νίκη και μία ισοπαλία απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τα έχει πάει καλά στη διαδικασία των πλέι άουτ, αφού έχει ηττηθεί εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης (1-2) και από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (3-0). Ο ΝΠΣ Βόλος από την άλλη προέρχεται από νίκη επί της Ξάνθης (1-0) και μπορεί να νιώθει πιο άνετα στη διαδικασία για την εξασφάλιση της παραμονής. Οι δύο ομάδες είναι εξάλλου ισόβαθμες αυτή τη στιγμή στη βαθμολογική κατάταξη, με 30 βαθμός έκαστη, και ο νικητής της μεταξύ τους αναμέτρησης θα πάρει το πάνω χέρι, εφόσον επικρατήσει ένα από τα δύο σύνολα. Από την άλλη, ήδη οι υπεύθυνοι του ΝΠΣ παρουσιάζονται σε εγρήγορση για τη νέα χρονιά και για την υλοποίηση του σχεδιασμού στον οποίο έχουν προχωρήσει.

Πάντως ο ΝΠΣ Βόλος δεν αγωνίστηκε πλήρης απέναντι στην Ξάνθη, αφού υπήρχαν τέσσερις απουσίες. Ο λόγος για τους Γέντρισεκ, Γκαραβέλη, Δημόπουλο και Μουνίθ, με τον προπονητή της ομάδας, Στέφανο Ξηροφώτο να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας.

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Τσαούσης

Ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ αγωνίζεται στον ΝΠΣ Βόλος ο Μάριος Τσαούσης και φαίνεται ότι  επιθυμία που εξέφρασε σε συνέντευξή του για επιστροφή την ομάδα της Θεσσαλονίκης έπιασε τόπο…

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram,  επιβεβαίωσε λίγο πολύ την απόφαση για επιστροφή του 20χρονου μακ-χαφ στην Τούμπα γράφοντας: «Σύντομα στα ασπρόμαυρα».

«Αρχίσαμε τα Σκουλάδικα»

Η νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΛ ήρθε σχετικά εύκολα, με την ομάδα του Αγρινίου πάντως να είναι ανώτερη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με σκορ 0-0. Μπορεί βέβαια οι Αγρινιώτες να είχαν διαμαρτυρηθεί για τον ορισμό του διαιτητή Μανώλη Σκουλά, ωστόσο η ΑΕΛ ήταν αυτή που εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα, διαμαρτυρόμενη για κίτρινη κάρτα σε βάρος του Γκάμπριελ Τόρζε, για φάουλ που θεωρεί ότι δεν υπήρχε.

«Αρχίσαμε τα Σκουλάδικα. Κίτρινη κάρτα σε φάση που δεν υπάρχει καν φάουλ και η επαφή είναι με τον ώμο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΑΕΛ, χωρίς ωστόσο να επανέρχεται μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.