Ήττα 90-73 στα Γρεβενά για τον Ολυμπιακό Βόλου

Έμεινε από δυνάμεις και υποβιβάστηκε

Για τρία δεκάλεπτα ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε σημάδια αντίστασης απέναντι στον Πρωτέα Γρεβενών, αλλά η έλλειψη λύσεων έφερε κόπωση και αυτή την ήττα 90-73 και τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Ο Πρωτέας είχε το πλεονέκτημα των δύο νικών σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, οπότε έμοιαζε να είναι πιο άνετος απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Νίκου Μπουντούρη. Μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν κοντά στο σκορ και η διαφορά παρέμενε σταθερά μονοψήφια, ωστόσο στο τρίτο δεκάλεπτο τα δεδομένα άρχισαν ν’ αλλάζουν.

Η έλλειψη λύσεων και η σταδιακή μείωση δυνάμεων έδωσε το δικαίωμα στον Πρωτέα να ανοίξει την ψαλίδα και τελικά έφτασε στο 90-73. Ο Ολυμπιακός Βόλου πλέον κοιτάει την επόμενη ημέρα και τη Γ’ Εθνική, αν θα είναι βέβαια αυτή η κατηγορία που θα πάρει μέρος, καθώς δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Α1 ΕΣΚΑΘ για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Tα δεκάλεπτα: 23-17, 46-41, 68-57, 90-73

Πρωτέας Γρεβενών (Χασιώτης): Κεραμάρης 5 (1), Μόρας 12 (1), Αναστασόπουλος 3, Κλωναράς 8, Παλάσκας 15 (4), Πέντιτς 14 (1) Μαραβέγιας 10 (2), Κουρέπης 9, Μιχαηλίδης 3 (1), Κατηρτζίδης 11 (3), Ασλανίδης.

Ολυμπιακός Βόλου (Μπουντούρης Ν.): Γιάκας, Στεφόπουλος, Παρασχάκης, Γουάμπα 16, Λογοδότης 19 (2), Νίκολης 23 (2), Μπουντούρης Κ. 6, Δημητρόπουλος, Γιαννίκος 3, Μπουντούρης Σ. 6 (2).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.