Ήττα από τις Εσπερίδες για τις νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου

Η ομάδα νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου στο κλειστό της Μαλεσίνας

Γνώρισε την ήττα από τις ισχυρές Εσπερίδες Καλλιθέας με 76-54 στο κλειστό της Μαλεσίνας η ομάδα νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου στο πρώτο της αγώνα για τη νέα διοργάνωση της ΕΟΚ W RISING STARS.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της βολιώτικης ομάδας: «Παρά τις τεράστιες δυσκολίες και τον εφιάλτη των πλημμυρών στον Βόλο, καταφέραμε και δώσαμε το παρών στο παιχνίδι που έγινε στη Μαλεσίνα.

Τα κορίτσια μας προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, με αντίπαλο μια από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες (τρίτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα).

Δεν μπορούμε λοιπόν παρά να συγχαρούμε τις αθλήτριες και των δύο ομάδων και να ευχηθούμε στην ομάδα των Εσπερίδων καλή αγωνιστική χρονιά.

Ευχαριστούμε επίσης και τον υπεύθυνο των Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, γνωστό προπονητή Γιώργο Τσεμπέρη που ταξίδεψε στη Μαλεσίνα, είδε το παιχνίδι και μίλησε στις αθλήτριές μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα σημάνει και την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης. Βάζουμε λοιπόν ψηλά τον πήχη και προσπαθούμε με σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.