Και τώρα Διαγόρας για τον Ολυμπιακό Βόλου

Eκτός πάγκου την επόμενη αγωνιστική ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό

Αν και καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου είδε τον διαιτητή Γκάμαρη να δίνει ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Ιωνικού στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς μετά το τελικό 1-1.

Γενικότερα, ο εκνευρισμός είναι έντονος στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» για το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης και ειδικά για τον διαιτητή Γκάμαρη και τον πρώτο βοηθό κο Πλάκα, ειδικά στην περίπτωσή του για τη φάση του 70ου λεπτού της αναμέτρησης , όταν ο Σκοπελίτης πλάσαρε τον Κουρεπίνη και η μπάλα φάνηκε να περνά τη γραμμή της εστίας. Ωστόσο διαιτητής και βοηθός είχαν άλλη άποψη, με αποτέλεσμα να μην γίνει το 2-0 σε εκείνη τη φάση, κάτι που θα είχε διαφορετικά αποτελέσματα στο υπόλοιπο του αγώνα.

Εξάλλου, ο σχετικά επιβαρυμένος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Νεάπολης, εξαιτίας της πρωινής βροχόπτωσης που σημειώθηκε στον Βόλο, οδήγησε τους παίκτες των δύο ομάδων σε ένα δυνατό παιχνίδι, με τον διαιτητή Γκάμαρη να επιτρέπει βέβαια να γίνει κάτι τέτοιο, ειδικά σε φάσεις που θα μπορούσε να δείξει τόσο παράβαση όσο και κάρτες στην πλευρά του Ιωνικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέντε παίκτες του Ιωνικού αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα ενώ θα μπορούσε να είναι περισσότεροι, ενώ μόλις στο 90’ αποβλήθηκε ο Γκοτσούλιας, με την έξοδό του σε εκείνο το σημείο από το παιχνίδι να μην παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν παρά να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, ο οποίος προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Αιγάλεω με 0-2 αποκτώντας και ψυχολογία αλλά και τα ανάλογα βαθμολογικά κέρδη.

Με τη νίκη αυτή, ο Διαγόρας αναρριχήθηκε στην 6η θέση και με 13 βαθμούς βρίσκεται στο -4 από τη 2η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο για τη Super League 2, ενώ βαθμούς θέλει επειγόντως και ο Ολυμπιακός Βόλου, που βρίσκεται στη ίδια βαθμολογική θέση αυτή τη στιγμή με τον προσεχή αντίπαλό του.

Στο κομμάτι της προετοιμασίας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όλοι περιμένουν να δουν την ετοιμότητα του Ίμπαν Ράντι, που για μία ακόμη αγωνιστική έμεινε εκτός δράσης. Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα φάνηκε να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και θα ξεκαθαρίσει σύντομα αν είναι σε θέση να προσφέρει.

Από την άλλη όμως υπάρχει και θέμα με τον Σούλη Παπαδόπουλο, καθώς μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό δεν μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι με τον Διαγόρα… Ωστόσο θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή, όπως είναι αναμενόμενο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.