Καλαφάτη: “Να αποκατασταθούν οι ζημιές στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας”

Για μία ακόμη φορά με ανάρτησή της η δημοτική σύμβουλος της «Συμμαχίας για τον Βόλο» Ερασμία Καλαφάτη, αναδεικνύει την κακή κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Βόλου, κάνοντας αναφορά στο Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας, παραθέτοντας και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Αναλυτικά τονίζει σε ανάρτησή της: “Μετά από τις συνεχείς και επίμονες παρεμβάσεις-ερωτήσεις της “Συμμαχίας για το Βόλο” στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με το ζήτημα των δύο Δημοτικών Κολυμβητηρίων του Βόλου και των προβλημάτων που αυτά αντιμετωπίζουν, η Δημοτική Αρχή φιλοτιμήθηκε να προβεί στη διαγράμμιση μίας διάβασης πεζών έξωθεν του Κολυμβητήριου της Ν. Ιωνίας Βόλου “ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ” και στην αποκατάσταση των τουαλετών.

Ωστόσο, ως προς τις λοιπές ζημίες και βλάβες δεν είδαμε καμία παρέμβαση για αποκατάσταση.
Παραθέτω και πρόσθετο φωτογραφικό υλικό για επιπλέον ζημίες και φθορές, που χρήζουν άμεσης αποκατάστασης, διότι σε άμεσο χρόνο, εντός του Μαρτίου και του Απριλίου του 2024, το εν λόγω κολυμβητήριο πρόκειται να φιλοξενήσει δύο πολυπληθείς και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Μην έχουμε κανένα τραυματισμό και γίνουμε ρεζίλι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι έρχονται στο “ΜΟΝΑΚΟ”.
– ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ, ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΣΕΙ.ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΑΡ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΠΙΔΕΣ.
– Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
– ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ.
– ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΕΤΤΑΛΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (1), ΑΠΟ ΤΗΝ
 ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΤΡΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΩΝΤΑΣ, ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ (ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΦΩΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΤΗ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ).
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ και αρμόδιε κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ”.
     

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.