Και εγένετο η «Μαγνήτων Νίκη Α.Ε.» για το έργο στο γκαράζ του ΟΣΕ

Το όνομα «Μαγνήτων Νίκη Α.Ε.» επιλέχτηκε για τον φορέα διαχείρισης του έργου στο γκαράζ του ΟΣΕ, όπου προβλέπεται να γίνει ένα αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο της Νίκης.

Στη συνέντευξή του στο Blue Heart ο Στέργιος Φάτσης ενημέρωσε σχετικά:

απόδοση: magnesiasports

«Δεν παρεκκλίνουμε καθόλου από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ότι πρέπει να δημιουργηθεί ο φορέας διαχείρισης και λόγω πίεσης χρόνου να κατατεθεί ο φάκελος στο ΕΣΠΑ για τη διεκδίκηση του 50%. Ο φορέας διαχείρισης θα λέγεται “Μαγνήτων Νίκη Α.Ε.”. Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνετε ότι η Νίκη Βόλου κάνει ένα πολιτιστικό και αθλητικό άνοιγμα σ’ όλη τη Μαγνησία, γιατί αυτό το έργο δε θα είναι αυστηρά της Νέας Ιωνίας ή του Βόλου, θα αφορά όλη τη Μαγνησία.

Έτσι λοιπόν επιλέχτηκε η συγκεκριμένη επωνυμία για την εταιρεία, που βάσει νόμου θα έχει κατώτερο 24.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας θα είναι ο κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου. Επειδή δεν περισσεύει κανείς από τη Νίκη και επειδή πρέπει να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι, όλοι είναι δίπλα σε όλους, αλλά σε κάποιους τομείς ο ρόλος κάποιων πρέπει να είναι πιο διακριτός. Έτσι λοιπόν θα πορευτούμε με τον Νίκο Ιμεράι πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, τον Βασίλη Βενέτη ως υπεύθυνο της ομάδας των μηχανικών που θα δημιουργηθεί και για τα δύο έργα, αλλά περισσότερα για τη ΓΑΙΑΟΣΕ και εποπτικά για το Π. Μαγουλάς και τον Νίκο Παπακωνσταντίνου ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Α.Ε.

Ο φάκελος στο ΕΣΠΑ έχει κατατεθεί και αποτελέσματα θα έχουμε τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Ο φάκελος μας είναι πολύ δυνατός και έχουμε πολλές ελπίδες.

Οι μέτοχοι σ’ ένα μήνα πρέπει να καταβάλουν σ’ ένα μήνα τα 24.000 ευρώ στην τράπεζα από την ημερομηνία σύστασης της εταιρείας. Μεγαλομέτοχος στην εταιρεία είναι ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, γιος του κ. Νίκου Παπακωνσταντίνου. Αν ενταχθούμε στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και έχουμε να περιμένουμε τα 200.000 ευρώ, τότε θα πάμε σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από 24.000 ευρώ στα 200.000 ευρώ, που είναι το άλλο 50% της χρηματοδότησης. Μετά θα βάλουμε τις δικλείδες ασφαλείας μεταξύ του φορέα και της Ερασιτεχνικής Νίκης. Πρέπει να γίνει συμφωνητικό μεταξύ της Ερασιτεχνικής και της Εταιρείας, για να πάρει υπόσταση. Το Δ.Σ. του φορέα αποτελείται από τον πρόεδρο Ν. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του Αλ. Παπακωνσταντίνου, και μέλη εμένα, τον Β. Βενέτη και τον Αρ. Χαδούλη»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.