Κινείται για επιπλέον ενίσχυση ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ η προετοιμασία έχει ήδη αρχίσει

Δεν είναι κρυφό ότι ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αυτήν τη χρονιά στο πρωτάθλημα της National League 2 (Γ’ Εθνική), με την προετοιμασία να έχει ήδη αρχίσει για τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο το ρόστερ δεν έχει ακόμη κλείσει, μιας και αναμένεται ενίσχυση σε τρεις θέσεις.

Η συνέχεια στις συζητήσεις αφορά έναν φόργουορντ, για τον οποίο το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου έχει σχηματίσει καλή άποψη για τις ικανότητές του και θεωρεί ότι θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα αρκετά τη νέα χρονιά. Ο παίκτης αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων», ενώ αναμένονται και άλλες αφίξεις.

Ο λόγος για έναν έμπειρο ψηλό, με γνώση των εθνικών κατηγοριών εδώ και κάμποσα χρόνια, που είναι και γνώστης της θεσσαλικής πραγματικότητας. Οι επαφές μαζί του βρίσκονται επίσης σε καλό επίπεδο και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα οι εξελίξεις να είναι επίσης θετικές για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τέλος, υπάρχει και μία περίπτωση γκαρντ που απασχολεί το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο αυτή παρουσιάζει κάποια εμπόδια, και χρειάζεται χρόνος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Tα εύσημα Μπουντούρη σε Κοσμάτο

Ο Νίκος Μπουντούρης δεν συνεχίζει να είναι πρώτος προπονητής στην ομάδα των Ανδρών του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο ο ίδιος δείχνει να εκτιμά το έργο που μπορεί να παράγει ο Γιώργος Κοσμάτος στη θέση του.

Έτσι, με ανάρτησή του στα social media, αρκέστηκε στο να κάνει ένα λιτό αλλά σίγουρα περιεκτικό σχόλιο. «Γιώργος Κοσμάτος, εγγύηση. Ολυμπιακός Βόλου» επισημαίνει ο πρώην πλέον προπονητής των «ερυθρόλευκων», παραμένοντας πάντως ο ίδιος κοντά στην ομάδα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.