Κόντρα των αήττητων στα πλέι άουτ ΟΦΗ και ΝΠΣ Βόλος στο Ηράκλειο

Σήμερα στις 18:30 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου (Cosmote Sport 1), o OΦΗ υποδέχεται τον ΝΠΣ Βόλος Βόλο στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι στα πρώτα τέσσερα ματς των πλέι άουτ είναι αήττητοι. Από τη μια πλευρά οι Κρητικοί βρίσκονται στην 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας με 31 βαθμούς και προέρχονται από το ισόπαλο 2-2 με τον Πανσερραϊκό. Στην αντίπερα όχθη ο ΝΠΣ Βόλος με δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έχει μεγάλο προβάδισμα για την παραμονή του, όντας στους 29 βαθμούς και το +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Για τους γηπεδούχους η προετοιμασία κύλησε ομαλά με τον Τραϊανό Δέλλα να μην υπολογίζει τελευταία στιγμή στον Γιάννη Αποστολάκη, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, όμως δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Εκτός πλάνων έμεινε και ο Ηλίας Σημαντηράκης, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα καθώς και οι ανέτοιμοι Ματέους Μπρεσάν, Χεσούς Χιμένεθ. Παράλληλα, δεν είναι στην αποστολή για αγωνιστικούς λόγους και οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Ανδρέας Αδαμάκης, Μανουέλ Καλαφάτης και Τίτος Κουτεντάκης.

Ο Τραϊανός Δέλλας για τον ΟΦΗ επέλεξε τους: Χριστογεώργο, Μπάουμαν, Λουκάο, Μαρινάκη, Βούρο, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγέγιος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα και Θεοδοσουλάκη.

Ο Χρήστος Κόντης για τον ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε 20μελη αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι εξής: Κόβατς, Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Ντε Καμπς, Μπερτόλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασενούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Σιέλης.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός,
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου
4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Κουμπαράκης, Στεφανής.

Θετική η προϊστορία για ΝΠΣ Βόλος

Έξι φορές έχει ταξιδέψει στο Ηράκλειο, για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ ο ΝΠΣ Βόλος και σε αυτές τις αναμετρήσεις μετρά δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Οι πέντε συναντήσεις τους ήταν για το πρωτάθλημα και η μια για το Κύπελλο Ελλάδος. Η μοναδική νίκη του ΟΦΗ στην έδρα του έχει επιτευχθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2022 με 2-1.

Αλλα δύο ματς

Άλλα δύο παιχνίδια γίνονται σήμερα Σάββατο στις 19.30  για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1, το Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (Novasports 2) και το Ατρόμητος-Κηφισιά (Novasports Prime).

Η βαθμολογία

7.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 34
8.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 34
9.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 32
10.ΟΦΗ 31
11.ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 29
12.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  27
13.ΚΗΦΙΣΙΑ    25
14.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.