Κουτσούκης: Ο δήμαρχος ενάντια στα συμφέροντα των ομάδων του Βόλου

Το δικό του σχόλιο για τη στάση του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, στο θέμα της αναδιάρθρωσης, η οποία είναι ενάντια στα συμφέροντα των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης του, έκανε με ανάρτησή του στο Facebook ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Γιώργος Κουτσούκης. Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Παγκόσμια πρωτοτυπία: ο Δήμαρχος Βόλου όχι βέβαια συμπαραστάτης της συγκεκριμένης πρότασης της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ για την αναδιάρθρωση που έχει θέσει το χρονικό πλαίσιο, αλλά και νέα γεωγραφικά και οικονομικά δεδομένα, που θα αναβαθμίσουν, θα κάνουν βιώσιμο και θα εξυγιάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΑΛΛΑ… τάσσεται ενάντια στα συμφέροντα των ομάδων της πόλης του, των 16 συνολικά ομάδων της Γ’ Εθνικής που συμφώνησαν με τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, αλλά και της απόλυτης πλειοψηφίας των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Έμεινε ο ίδιος μόνος υποστηρικτής της αναδιάρθρωσης από φέτος, απειλώντας με εξώδικα και πολιτικά δικαστήρια. Τι έχουν να πουν τώρα αυτοί που συντάσσονται μαζί του;

Είναι αθλητικό το παραπάνω ερώτημα και αφορά την ομάδα μας ή όχι;

Ο Δήμαρχος της πόλης του Βόλου κατά των ομάδων της πόλης του. Εντυπωσιακά αρνητικό για τον ίδιο και για όλους όσους συντάσσονται μαζί του!
Και αν μερικοί ευτυχώς ελάχιστοι έπαθαν αμνησία και ξέχασαν τον Δεκέμβριο του 2010 στην ΕΡΤ 3 τη δήλωση του: «δεν ξέρω καμία επαγγελματική ομάδα, μόνο μια κομμώτρια ξέρω με το όνομα ΝΙΚΗ…», υπάρχουν και κάποιοι, ευτυχώς πολλοί ακόμη που δεν ασχολούνται μεν με την πολιτική, αλλά έχουν μνήμη, ήθος, αξιοπρέπεια και μια μεγάλη ανόθευτη και διαχρονική αξία στην καρδιά τους για πάντα, τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924!”

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.