Εμφύλιος στις τάξεις των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Β.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου Γ.Καραμίχαλος (αριστερά) και Γιάννης Θεοδωρίδης.
Με αφορμή επικριτική ανακοίνωση κατά του Αχιλλέα Μπέου

Κρίση στις τάξεις των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου προκάλεσε ανακοίνωση που εκδόθηκε κατά του Αχιλλέα Μπέου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η συναίνεση από ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο. Η ανακοίνωση καταφερόταν κατά του σε αργία Δημάρχου Βόλου και πρώην προέδρου των “ερυθρόλευκων”, καταλογίζοντάς του ευθύνες για άσχημες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου και για το γεγονός ότι φέρεται να βοηθά το Ν.Π.Σ. Βόλος, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Β. ουσιαστικά δεν έχει έδρα να παίξει.

Φαίνεται ωστόσο ότι κάποιοι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου δε συμφώνησαν με την ανακοίνωση που εκδόθηκε εναντίον του Αχιλλέα Μπέου για το θέμα της τρίτης ομάδας στον Βόλο. Έτσι οι κ.κ. Γιώργος Καραμίχαλος και Γιάννης Θεοδωρίδης υπέβαλαν την παραίτησή τους από την Ένωση. Με τον πρώτο επικοινώνησε το magnesiasports, που τόνισε ότι η παραίτηση υποβάλλεται για προσωπικούς λόγους. Όπως όλα δείχνουν, η ανακοίνωση ίσως να μην είχε τη συναίνεση όλου του Δ.Σ. της Ένωσης Παλαιμάχων ή και κάποιοι να μην ενημερώθηκαν, όπως λένε οι πληροφορίες.

Το magnesiasports.gr επικοινώνησε και με άλλους παλαίμαχους οι οποίοι τόνισαν ότι η ανακοίνωση κατά Μπέου δεν εκδόθηκε από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη πολλών ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα της ιστορικής ομάδας και υπήρξαν «κολώνες» της, τις περασμένες δεκαετίες. Η επιστολή δεν υπογράφονταν από κανέναν και κατόπιν αυτού η εφημερίδα «Μαγνησία» και οι ιστοσελίδες magnesianews και Magnesiasports δεν ήταν δυνατόν να τη δημοσιεύσουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.