Με 0-1 προηγείται η Νίκη στο πρώτο μέρος του ΠΑΟ Βάρδας

Οι δύο αρχηγοί Κυριακίδης και Λαθύρης με το διαιτητικό τρίο
Με πέναλτι του Τζιώρα, που κέρδισε ο Κάσσος

Με 0-1 προηγείται η Νίκη στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας εκτός έδρας για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη βολιώτικη ομάδα να προκρίνεται, αν κερδίσει σήμερα, κατευθείαν στην 6η φάση και στους 16, αφού περνά μπάι από την 5η φάση βάσει κλήρωσης.

Η Νίκη ξεκίνησε με τον Γκαραβέλη κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Κάσσος, Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου ήταν με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά στην άμυνα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν ο Κυριακίδης, ο Γαβριηλίδης και ο Παναγιωτίδης, στα πλάγια της επίθεσης οι Πολίτης δεξιά και Κρητικός αριστερά και στην κορυφή ο Τζιώρας.

Στο 3’ ο Πολίτης, ενώ ήταν σε θέση μέσα δεξιά της περιοχής πιο μπροστά από το ύψος του πέναλτι δεν έκανε ούτε πάσα ούτε σουτ και επιχείρησε μία ντρίμπλα, αλλά ανακόπηκε.

Στο 5’ ο Λαθύρης έκλεψε και σούταρε από μακριά ψηλά πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 15’ δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Κάσσου με υπόδειξη του πρώτου βοηθού Σούζα μάλιστα, που είδε ότι μετά τη σέντρα που πρόλαβε να κάνει μέσα στην περιοχή ο παίκτης της Νίκης, ο Παπασπηλιόπουλος ήταν απρόσεκτος και του πήρε τα πόδια, ανατρέποντας τον δεξιό μπακ των φιλοξενούμενων.

Ο Τζιώρας έστειλε στο 16’ τον τερματοφύλακα Βορύλλα από τα αριστερά και την μπάλα από τα δεξιά και έκανε έτσι νωρίς το 0-1.

Στο 34’ κι ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας είχε ανέβει πιο ψηλά ο Πολίτης έβγαλε τη σέντρα για τον Τζιώρα, που αφύλακτος έκανε την κεφαλιά, ο Βορύλλας απέκρουσε και ο Κρητικός πήρε το ριμπάουντ και μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν μέτρησε.

Στο 37ο λεπτό ο Γαβριηλίδης σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή μετά από απόκρουση της άμυνας του ΠΑΟ Βάρδας, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια κόρνερ, αφού βρήκε σε σώμα αμυνομένου σε μία πολύ καλή στιγμή για τη Νίκη.

Κίτρινες: Λιόσης, Μπίσα-Τζιώρας, Ανδρέου, Αναστασίου

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Φωτόπουλος): Βορύλλας, Διονυσόπουλος, Θεοφάνης, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Λιόσης, Κούστα, Μαστραντωνάκης Μπίσα, Πλαστουργός, Λαθύρης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Πολίτης, Κρητικός, Τζιώρας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.