Με ανατροπή ο Αστέρας Τρίπολης, 3-2 τον Άρη

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση από το ημίωρο και έπειτα, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε με ανατροπή τη νίκη με 3-2 επί του Άρη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «κίτρινοι» πέτυχαν δυο γκολ στα πρώτα 14 λεπτά, με τους Λορέν Μορόν (8’πέν.) και Σάπι Σουλεϊμάνοφ (14’), ωστόσο οι Αρκάδες έβγαλαν αντίδραση. Δυο τέρματα του Χουάν Μιριτέλο (45’+2’πέν., 52’) κι ένα του Χουάν Μουνάφο (61’) «υπέγραψαν» την ανατροπή για τους παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς που έδειξαν αποφασισμένοι για θέση στα Play Off.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Διαμαντή Χουχούμη στον Αλβαρο Ζαμόρα και ο Μορόν, με το 10ο τέρμα του στη Super League, έκανε το 0-1. Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και δεύτερο γκολ για τον Άρη. Ο Σουλεϊμάνοφ ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση του Χουχούμη στο σπριντ του Ζαμόρα, για να κάνει με πλασέ στην κίνηση το 0-2, μόλις στο 14’.

Στο 40’ οι Αρκάδες μείωσαν, με τον Ρετζίς Κρέσπι να αστοχεί προ κενής εστίας από τα δυο μέτρα, με τον Χουλιάν Κουέστα εξουδετερωμένο, έπειτα από κούρσα του Νταβίντ Καρμόνα από τα δεξιά. Η προσπάθεια του Νίκου Ζουγλή από την απέναντι πτέρυγα, όμως, έφερε το κερδισμένο πέναλτι για τον Αστέρα, σε ανατροπή του Νίκου Καλτσά από τον Μάρτιν Μοντόγια. Ο Μιριτέλο δε λάθεψε, και μείωσε σε 1-2.

Οι γηπεδούχοι στο 50’ έφτασαν σε δεύτερο γκολ, με εξ επαφής κεφαλιά του Μιριτέλο από κεφαλιά-πάσα του Κρέσπι, με τον Αστέρα να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 61’. Ο Ζουγλής πίεσε κι έκλεψε την μπάλα από τον Ζαν Ζιλ Εμβοντό, με τον Μουνάφο να πλασάρει από κοντά για το 3-2.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κάστανο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα, Μουνάφο (90‘+1’ Βαλιέντε), Γκος (74’ Αλάγκμπε), Ζουγλής (75’ Σίτο), Κρέσπι (90’+1’ Χριστόπουλος), Καλτσάς, Μιριτέλο (83’ Μάντζης).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Πάρδο (83’ Ρουπ), Εμβοντό (67’ Σαβέριο), Ζαμόρα (53’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Μοντόγια (83’ Φεράρι), Παναγίδης (46’ Μενέντες), Μορόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.