Με απουσίες εκτός έδρας με την Καρίτσα ο Θησέας

Στο γήπεδο του Βατανιακού από την Καρίτσα φιλοξενείται την Κυριακή στις 15.00 για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής  ο Θησέας. Η νεοφώτιστη ομάδα από την Πιερία έχει πολύ δυνατή έδρα, καταγράφοντας μέχρι στιγμής τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία με τέρματα 14 υπέρ και 2 κατά. Αυτοί οι αριθμοί καταδεικνύουν τη δύσκολη αποστολή που έχει η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, η οποία βρίσκεται έναν πόντο πάνω από την αντίπαλό της, έχοντας 19 βαθμούς έναντι 18.

Οι Αγριώτες θα στερηθούν των υπηρεσιών του Αλέξανδρου Σιώμου, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, και των τραυματιών Κυρίτση, Ζαχαράκη και Λίτσου. Ο δεξιός μπακ Κυρίτσης αποχώρησε, πριν τελειώσει το ημίχρονο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο ματς με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, έχοντας πρόβλημα ψηλά στο πόδι. Ο  νεαρός Λίτσος έχει διάστρεμμα, ενώ ο Ζαχαράκης επανήλθε μετά από ενάμιση μήνα στις προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμος. Παρελθόν εδώ και μιάμιση βδομάδα αποτελεί ο Γιαουπλάρι.

Να σημειωθεί ότι την επόμενη Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι για τη φάση των 8 του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Αλμυρό και Θησέα, αλλά αναβλήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.