Με Καραγιώργο προπονητή ο Αιολικός

Με την καθοδήγηση του Δημήτρη Καραγιώργου θα κατέβει στο πρωτάθλημα το αντρικό του Αιολικού Βόλου.

Ο Δημήτρης Καραγιώργος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα καθοδηγήσει την ομάδα του Αιολικού Βόλου θέτοντας ψηλά τον πήχη, όπως σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση οι διοικούντες του Αιολικού Βόλου, που στέκονται τόσο στον χαρακτήρα όσο και στις δυνατότητες που προκύπτουν για την ομάδα.

Τονίζοντας ότι ο Αιολικός υπό την καθοδήγηση Καραγιώργου ήταν πρώτος και αήττητος στα πρώτα πέντε παιχνίδια πριν διακοπεί το πρωτάθλημα, συμπληρώνουν μεταξύ άλλων: «Το ήθος, η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία, και η εργατικότητα του Δημήτρη Καραγιώργου ήταν αρκετά για να καταλήξουν οι άνθρωποι του Δ.Σ. σε μία νέα συνεργασία. Επιπλέον εκτός των άλλων είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση κατηγορία Α΄ βασική προϋπόθεση για την φιλοσοφία των ανθρώπων του Αιολικού. Οι οικογένεια του Αιολικού του εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ».

Από εκεί και πέρα, αναφορά γίνεται στο ρόστερ για τη νέα χρονιά, το οποίο όπως υπογραμμίζει η διοίκηση βασίζεται σε εφήβους και σε αθλητές προερχόμενους από την ακαδημία γεννηθέντες 2000 και μετά εκτός από δύο εξαιρέσεις του Σαμαρά και του Κολτσιδόπουλου. «Το μέλλον του μπάσκετ ανήκει στα νέα παιδιά κ έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στους νεαρούς αθλητές που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω πανδημίας δεν εγκαταλείπουν τις προπονήσεις συνδυάζοντας σχολείο και Αθλητισμό. Τους αξίζει επιβράβευση και εμείς οι άνθρωποι του Αιολικού σεβόμενοι την προσπάθεια τους και τον κόπο τους, τους δίνουμε την δυνατότητα να παίξουν στην αντρική ομάδα. Καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς προβλήματα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.