Με Νταραντάνα ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚΒ 

Θέλει κόσμο απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας

Ακόμη και τον Ντάνιελ Νταραντάνα θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Μπουντούρης, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας, στις 17:00.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου έχει επιλεγεί και αποτελεί μέλος της ομάδας Βορρά στο τουρνουά Rising Stars, δίνοντας παιχνίδια ήδη από την Παρασκευή 14/10, ενώ στην πρεμιέρα δεν είχε αγωνιστεί αφού δεν είχε εκδοθεί ακόμη το δελτίο του. Αυτό λύθηκε, ενώ ο Νταραντάνας επιστρέφει στον Βόλο για ν’ αγωνιστεί απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη για ν’ αγωνιστεί με τους Rising Stars North απέναντι στον Άρη.

Οπότε ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πλήρης απέναντι στην ομάδα της Βέροιας, που προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα, εντός έδρας μάλιστα, από τον ισχυρό φέτος Βίκο Ιωαννίνων, με πρώτο σκόρερ τον πρώην παίκτη της Νίκης Βόλου Φώτη Ξενιτίδη, που σημείωσε 29 πόντους με τέσσερα εύστοχα τρίποντα.

Το σημερινό παιχνίδι από την άλλη αποτελεί και στοίχημα για τον Ολυμπιακό Βόλου να προσεγγίσει τον κόσμο και να τον έχει στο πλευρό του, και σ’ αυτήν την αναμέτρηση και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπως σημειώνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.