Με τα γνωστά δεδομένα για το θετικό αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου

Η ενδεκάδα της Νίκης κόντρα στην Ιεράπετρα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Football League με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου, την Κυριακή στις 13:00 και στο γήπεδο της Νεάπολης, με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και πάλι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη.

Τα πλέον ευχάριστα νέα αφορούν τον Λούκας Γκαρσία που ξεπέρασε όπως φαίνεται τον τραυματισμό του που του κόστισε απουσία τριών και πλέον εβδομάδων και επανέρχεται στην αγωνιστική δράση για να προσφέρει ό,τι μπορεί στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Football League. Άλλωστε επτά αγωνιστικές απομένουν, και η Νίκη χρειάζεται όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να διεκδικήσει πλήρης ό,τι της αναλογεί μέχρι τέλους. Άλλωστε και ο Κώστας Παπαδόπουλος που αντιμετώπισε προσφάτως κι αυτός ίωση δείχνει να είναι έτοιμος, ενώ ο μοναδικός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα είναι ο νεοαποκτηθείς Μαυροζούμης.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τους παίκτες που θα εκτίσουν ποινή για κάρτες και όπως έχει γίνει γνωστό αυτοί είναι οι Ροχάνο, Μπιτσάκος, Κρουθ και Μπαλάφας. Οι απουσίες βέβαια αυτές μόνο αμελητέες δεν θεωρούνται, ωστόσο κάποια στιγμή πρέπει να εκτίσουν τις ποινές τους και αυτοί οι παίκτες, ενώ θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για το παιχνίδι που θα ακολουθήσει και δεν είναι άλλο από αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης; Αυτό είχε διπλό σε αγωνιστικούς σχεδόν ρυθμούς για τους παίκτες, ενώ η αφλογιστία στο παιχνίδι με τον Ιωνικό οδήγησε τον Στάικο Βεργέτη και τους συνεργάτες του να δώσουν περισσότερη έμφαση στους αυτοματισμούς κυρίως στην επίθεση, προκειμένου η ομάδα να είναι σε θέση να διεκδικήσει την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ που θα λύσει τα πόδια των παικτών και θα βάλει της βάσεις για επικράτηση.

Με απουσίες και ο Διαγόρας

Το Σάββατο αναμένεται στον Βόλο η αποστολή του Διαγόρα Ρόδου, με τον προπονητή της ομάδας, Πέτρο Ρουτζιέρη να μην έχει στη διάθεσή του τρεις συνολικά παίκτες.

Ο Σπύρος Γλυνός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ οι Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Γιάννης Καρπαθάκης έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.