Με την επιστροφή Ιμεράι από την Αλβανία μπαίνουν στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. της Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι, βρίσκεται στην πατρίδα του, την Αλβανία, τις τελευταίες μέρες, για να δει από κοντά κάποια αγαπημένα του πρόσωπα με την ευκαιρία και των εορτών, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει στον Βόλο το Σάββατο. Την έλευσή του περιμένουν, για να μπουν στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά ζητήματα, και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, που σίγουρα κατά τη διάρκεια της απουσίας του έκαναν μία προεργασία πάνω στο πλάνο ενίσχυσης. Από την άλλη, η παρουσία του ανθρώπου που παίρνει τις τελικές αποφάσεις και που φυσικά πληρώνει είναι απαραίτητη, για να ολοκληρωθούν κάποιες κινήσεις. Η αναβολή της 13ης αγωνιστικής σίγουρα βολεύει τη Νίκη, για να ρίξει όλο το βάρος στον μεταγραφικό σχεδιασμό τις επόμενες μέρες και δε θα είναι έκπληξη αν έρθουν σύντομα στον Βόλο κάποιοι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Σε περίοδο μεταγραφών πάντα υπάρχουν σενάρια, αλλά στη Νίκη δεν ασχολούνται μ’ αυτά και μάλιστα διαψεύδουν και ένα υπερβολικά αισιόδοξο που κυκλοφόρησε και αφορούσε τον Κουσκουνά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας, αλλά είναι περιζήτητος και έχει κινήσει το ενδιαφέρον ακόμη και ΠΑΕ Σούπερ Λιγκ, όπως του Απόλλωνα Σμύρνης. Οπότε δεν τίθεται θέμα σε ό,τι αφορά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με τον Μάντζιο, για τον οποίον είναι γνωστό ότι του έγινε διερευνητική κρούση, είναι μία αρκετά δύσκολη περίπτωση και στη Νίκη δε θέλουν να δημιουργήσουν μεγάλες προσδοκίες, αλλάς σίγουρα δε θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια κι αυτός φυσικά που θα αποφασίσει αν αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί είναι ο κ. Ιμεράι, στον οποίον θα μεταφερθούν όλα τα δεδομένα της αρχικής συζήτησης που έγινε με τον 36χρονο ποδοσφαιριστή. Σίγουρα, αν η Νίκη κάνει την έκπληξη και κάνει δικό της τον Μάντζιο, θα έχει αποκτήσει έναν παίκτη, που έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό που επιθυμεί και ο Ράτκο Ντόστανιτς, δηλαδή να δημιουργεί και μόνος του φάσεις κι όχι μόνο να περιμένει να εκτελέσει, που κανείς δεν αμφισβητεί βέβαια ότι είναι το βασικό ζητούμενο για έναν φορ. Αλλά επαναλαμβάνουμε πως η μεταγραφή Μάντζιου αποτελεί ένα πολύ ψηλό «εμπόδιο», αφού θα απαιτήσει εκτός από το να πειστεί ο ποδοσφαιριστής, να γίνει ακόμη μία μεγάλη οικονομική υπέρβαση μετά τον Ντόστανιτς.

Η ανακοίνωση της Νίκης για την αναβολή

Από κει και πέρα η Κυριακή θα κυλήσει χωρίς αγωνιστική υποχρέωση για τη Νίκη, αφού η ΕΠΟ ενέκρινε το αίτημα της αναβολής της αναμέτρησης με τον Πιερικό λόγω ακαταλληλότητας του Πανθεσσαλικού εξαιτίας της χιονόπτωσης. Μάλιστα οι κυανόλευκοι εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση , που αναφέρει: «Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών κατέστησαν τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου ακατάλληλο για τη διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με τον Πιερικό, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Μετά από σχετικό αίτημα της ομάδας μας, ο αγώνας αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από τη διοργανώτρια αρχή της ΕΠΟ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.