Με το αριστερό ο ΝΠΣ Bόλος, ήττα 3-0 από την ΑΕΚ

Για τη 16η αγωνιστική της Super League

Δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό ο ΝΠΣ Βόλος απέναντι στην ΑΕΚ, από την οποία γνώρισε την ήττα 3-0 στην Opap Arena, για τη 16η αγωνιστική της Super League, ξεκινώντας με το αριστερό τις υποχρεώσεις του για το 2024.

Aν και αρχικά ο ΝΠΣ εμφανίστηκε ορεξάτος, η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε, στο 32’. Ο Γκατσίνοβιτς έβγαλε έξοχη κάθετη στον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες και άνοιξε το σκορ.

Στο 43΄ ο Στάνκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ντέλετιτς από το ύψος της μικρής περιοχής και στο επόμενο λεπτό, από το κόρνερ που προέκυψε, πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση σε κεφαλιά του Ασλανίδη.

Με την έναρξη του β΄ μέρους, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τάχατου και ο Λιβάι Γκαρσία έκανε το 2-0 στο 51΄. Το 3-0 σημείωσε στο 73΄ ο Νόρντιν Άμραμπατ με σπριντ και άψογο πλασέ.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι (75΄ Γιόνσον), Ελίασον (63΄ Άμραμπατ), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ (63΄ Μάνταλος), Λ. Γκαρσία (75΄ Πόνσε).

ΝΠΣ Βόλος (Λόπεθ): Κόστιτς, Τάχατος, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας, Άλχο (39΄λ.τρ. Κίτσος), Τρουϊγιέ, Κόμπα (70΄ Μπερτόγλιο), Ντέλετιτς, Χ. Γκαρσία (70΄ Μεταξάς), Μωραΐτης (83΄ Καραγιάννης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.