Μουρτζίνος: «Προσωπική απειλή για τη σωματική ακεραιότητά μου»

Απάντηση στον Βασίλη Ζαχείλα έδωσε μέσω του Ρ/Σ «Βόλος 9.86» ο γενικός γραμματέας του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Μουρτζίνος, τονίζοντας ότι ένιωσε απειλή για τη σωματική ακεραιότητά του με τα όσα διαδραματίστηκαν στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού που βρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος και φίλος του Ολυμπιακού Βόλου.

«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μου παρέμβασης τον αποκάλεσα φίλο και κύριο και αναγνώρισα τα ολυμπιακά του αισθήματα. Αντί αυτών εισέπραξα ύβρεις άλλου επιπέδου που η καλλιέργειά μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσω στο ίδιο επίπεδο. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αυτό που κυκλοφόρησε μαζί με την τσαντούλα του το θεωρώ ως προσωπική απειλή για τη σωματική ακεραιότητά μου. Δεν είναι τυχαίο να έρχεσαι σε μία εκπομπή και να κουβαλάς χρήματα μαζί με το λεγόμενο «σιδερικό». Το θεωρώ ως έμμεση και άμεση απειλή και το θέτω ως στοιχείο στη διάθεση των Αρχών» ανέφερε ο κ. Μουρτζίνος.

Παράλληλα, τόνισε ότι για τα χρήματα είπε ότι η διαδικασία πρότασης μέσω εξωθεσμικών παραγόντων δεν είναι η σωστή. «Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει χρήματα αλλά για να αποδείξει το κύρος και βάρος της πρότασης, το φυσιολογικό ήταν να έρθει στο ΔΣ και να κάνει μία ολοκληρωμένη πρόταση. Μάλιστα διευκρίνισα μαζί με το συμβούλιο να μπορέσουμε να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα και να τον βοηθήσουμε να κάνει μία ολοκληρωμένη πρόταση και αν ήταν κάτι σωστό οπωσδήποτε να το συζητήσουμε. Δεν τον ειρωνεύτηκα για την περιουσιακή του κατάσταση» ανέφερε σχετικά.

Και πάλι όμως ο κ. Μουρτζίνος θέλησε να εμφανιστεί ενωτικός. «Ως γενικός γραμματέας του Ολυμπιακού Βόλου παρά τις ύβρεις που δέχθηκα, καλώ όλους σε συστράτευση. Με τον Βασίλη Ζαχείλα ξέρω ότι αυτά ξεπερνιούνται, και με τον Γιώργο Μουλά. Όποιος έχει ακόμη κάποια πρόταση παρά την προθεσμία των δύο μηνών που θέσαμε και δεν εμφανίστηκε κάποιος, να έρθει και να συστρατευθεί στον Ολυμπιακό Βόλου» σημείωσε και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για εικόνες που πληγώνουν τον Ολυμπιακό Βόλου. «Θα παρακαλούσα να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Αν κάποιος έχει κάποια πραγματική πρόταση, συμπεριλαμβανομένου του Βασίλη Ζαχείλα, να έρθει να την καταθέσει, να συζητήσουμε αλλά όχι με όρους  «να φύγουν αυτοί» και το ένα και το άλλο,. Όταν ο κ. Ζαχείλας διεκδικούσε τον θώκο του προέδρου, πριν αποφασίσει να μην κατέβει άλλη γνώμη είχε για τον υποφαινόμενο, την οποία έχει πει σε πάρα πολύ κόσμο. Σε κάθε περίπτωση δεν θέτω τον εαυτό και την προσωπικότητά μου στην κρίση του κυρίου Ζαχείλα ή οποιουδήποτε χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις ή τέτοιο επίπεδο συνομιλίας» κατέληξε ο γγ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.