Μπακάλης: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για τον Ρήγα»

Ο προπονητής της ομάδας του Βελεστίνου βλέπει ένα καλό και δυνατό πρωτάθλημα με φαβορί τους «ερυθρόλευκους»

Να που φτάσαμε στην 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής, έχοντας πετύχει επτά νίκες, εύκολα ή δύσκολα. Έτσι, αντιμετωπίζοντας αύριο Σάββατο στις 15:00 και στο ΕΑΚ Βόλου τον πάντα δυνατό και φιλόδοξο Ρήγα Φεραίο, θέλει να κάνει το 8×8, αλλά και η ομάδα του Βελεστίνου ελπίζει ότι θα είναι η πρώτη που θα κόψει βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους».

«Για εμάς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι» αναφέρει στο «Magnesiasports» ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, που γνωρίζει βέβαια και πολύ καλά τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας βρεθεί με επιτυχία στο παρελθόν στην τεχνική του ηγεσία. «Βέβαια, στον Ρήγα αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα και θεωρώ ότι είμαστε καλά. Με πίστη στις δυνάμεις μας και με αποφασιστικότητα θεωρώ ότι είμαστε σε θέση να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα» σχολιάζει επίσης ο έμπειρος τεχνικός.

Από την άλλη βέβαια στέκεται και στον παράγοντα έδρα, που σ’ αυτήν την αναμέτρηση αποτελεί πλεονέκτημα του Ολυμπιακού Βόλου, μιας και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ. «Είναι μία έδρα που μαζεύει αρκετό κόσμο, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι, έστω και αν το παιχνίδι για εμάς είναι δύσκολο», σημειώνει παράλληλα ο κ. Μπακάλης.

«Δυνατό πρωτάθλημα με καλές ομάδες-Ο Ολυμπιακός Βόλου τον πρώτο λόγο»

Έχοντας ήδη πάντως δώσει επτά αγώνες, ο Ρήγας Φεραίος έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, παραμένοντας μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου οι μοναδικές αήττητες ομάδες έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Σχολιάζοντας τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα πάντως ο Λάκης Μπακάλης επισημαίνει ότι: «Φαίνεται ότι θα έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι τουλάχιστον οκτώ ομάδες είναι αρκετά καλές και υψηλού επιπέδου. Από την άλλη, κάποια στιγμή θα έχουν όλοι σκαμπανεβάσματα και θα καταγραφούν αποτελέσματα-εκπλήξεις που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον ζωντανό».

Πάντως, σημειώνει και ότι: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δεδομένο ότι έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Βάσει ονόματος και δυναμικής αυτός είναι το φαβορί».

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η ομάδα του Βελεστίνου έχει αυτήν τη στιγμή τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, έχοντας πετύχει 20 τέρματα, αλλά και την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχθεί μόλις τρία. Μακριά από την έδρα του πάντως, ο Ρήγας έχει σημειώσει δύο νίκες, ενώ έχει μείνει και στις δύο ισοπαλίες, έχοντας έξι τέρματα υπέρ και δύο κατά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.