Να συνεχίσει το φοβερό της σερί θέλει η Νίκη με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Ποιοι είναι οι 18 που θα ταξιδέψουν στην Καρδίτσα

Τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο ΔΑΚ Καρδίτσας αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στις 15.00 την Κυριακή (διαιτητής ο Μελτζανίδης από την Ημαθία).

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς έχει φυσικά ως μόνο στόχο το διπλό, που θα της επιτρέψει να πάρει το δωδέκατο συνεχόμενο τρίποντο, συνεχίζοντας το φοβερό σερί που ξεκίνησε μετά το  ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό Βόλου και τη λευκή ισοπαλία με τον αιώνιο αντίπαλό της. Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι μετρούν 11 συνεχόμενες νίκες, δέκα για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο με την Ξάνθη, και μάλιστα έχουν επτά ματς που δεν έχουν δεχθεί γκολ, από τη στιγμή δηλαδή που ήρθε ο Ντόστανιτς στην ομάδα, και φυσικά επιθυμία όλων είναι να συνδυαστεί μία νέα επιτυχία και με τη συνέχιση του απαραβίαστου της εστίας.

Τα προβλήματα είναι γνωστά και αφορούν στις απουσίες του Χρήστου Καρτσαμπά, που είναι τιμωρημένος, και του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, που είναι τραυματίας και από την επόμενη βδομάδα θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, αφού μέχρι στιγμής λόγω θλάσης στη γάμπα έκανε ατομικό.

Οι 18 της αποστολής

Επομένως, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Αποστολίδη, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλο, Παπαδήμα, Καντούτση, Ρόβα, Μέτσε, Ιορδανίδη, Κέρι, Βουκομάνοβιτς και Φάμπιο ή Δεμηρτζόγλου, που εντυπωσίασε μπαίνοντας ως αλλαγή με τα Σέλλανα και δημιουργώντας δύο γκολ. Από και κει πέρα τη δεκαοκτάδα συμπληρώνουν οι Κ. Παπαδόπουλος, Τσουλχάι, Τσιώλης, Ντινιωτάκης, Βουρδάκης, Μαντζίρης, ενώ έμειναν εκτός ο τρίτος τερματοφύλακας Τασιάς και ο Κουτσούκης.

Στη Νίκη θυμούνται πόσο δυσκολεύτηκαν από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο ματς του πρώτου γύρου στο Π. Μαγουλάς, επικρατώντας με 1-0 με πέναλτι του Κέρι στο 83’ και έχοντας σταθεί προηγουμένως τυχεροί σε τετ-α-τετ των φιλοξενουμένων, και θα είναι σοβαροί από το πρώτο λεπτό.  Μαζί της η Νίκη θα έχει και τους φιλάθλους της, που θα εκδράμουν στη γειτονική Καρδίτσα, για να στηρίξουν για ένα ακόμη ματς την αγαπημένη τους ομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο Απόλλων Μακρυχωρίου θα είναι πλήρης με τη Νίκη, αφού έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και τα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Κόκκινος (από Σέλλανα), Καρβούνης και Τσιάτας (από Αναγέννηση Καρδίτσας) καθώς και ο Γκίκα (από Φλωριάδα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.