Νέες αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δύο νέες αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνονται το επόμενο διάστημα στη Μαγνησία με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Σε δημιουργική συνεργασία με Δήμους, αθλητικούς συλλόγους και άλλους φορείς η Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως τονίζουν οι αρμόδιοι στηρίζει διαχρονικά εκδηλώσεις που προάγουν το αθλητικό  πνεύμα  και ιδεώδες εντάσσοντας τον Αθλητισμό στην καθημερινότητα του πολίτη, κινητοποιούν  τις τοπικές κοινωνίες, προσφέρουν ποιοτική δωρεάν ψυχαγωγία, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή  και  προωθούν την  τουριστική και οικονομική ανάπτυξη.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις που εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας είναι οι εξής:

-4ο ΖΑΓΟΡΑΘΛΟΝ, στη Ζαγορά τον Ιούνιο του 2023. Πρόκειται για αγώνα τρεξίματος ορεινού δρόμου 5χλμ στον οποίο  συμμετέχουν σχολεία. Θα υπάρχει επίσης αγώνας 1000 μέτρων και 500 μέτρων για παιδιά δημοτικού. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας  και  Σποράδων και ο Αθλητικός Όμιλος Ζαγοράς «Κένταυρος».

-Κύπελλο Ασφάλτου Βορείου και Κύπελλο Ασφάλτου  Νοτίου Ελλάδος  στην περιοχή του Αλμυρού  στις 10-11 Ιουνίου 2023. Πρόκειται για έναν από τους λίγους διήμερους αγώνες της χώρας και λόγω της ημερομηνίας διεξαγωγής του επιλέχτηκαν  παραθαλάσσιες τοποθεσίες, με στόχο την προσέλκυση πλήθους  θεατών και συμμετεχόντων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας  και  Σποράδων και ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.