Νίκη Βόλου: Πρωτιές στο Πρωτάθλημα Κ20 Στίβου

Μεγάλη επιτυχία καταγράφεται για τον στίβο της Νίκης Βόλου που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου 2021 στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή επέστρεψε με δύο μετάλλια κι ατομικά ρεκόρ και με πολύ καλές επιδόσεις που υπόσχονται επιτυχίες στις επόμενες αθλητικές οργανώσεις.

Ο Χρήστος Γκαράς, αναδείχθηκε χρυσός πανελληνιονίκης στα 400 μ. εμπόδια. με 55″05 και ατομικό ρεκόρ. Η Βελέντζα Ανδρομάχη αν και μικρότερη ηλικιακά αναδείχθηκε αργυρή Πανελληνιονίκης στο τριπλούν με 12.36 μ. Ο Μιχάλης Βαγγέλης, 7ος στο τριπλούν με 13.60 μ. και η Ζωή Ρέππου στους προκριματικούς έμεινε μακριά από τις επιδόσεις της κι έμεινε εκτός τελικού στο άλμα εις μήκος.

Την αποστολή συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης και ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας Αποστόλης Βλαχάβας.

Ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλη την αποστολή για τις προσπάθειες των αθλητών – τριών, τονίζοντας ότι: «Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέτυχαν. Οι επιδόσεις τους μας γεμίζουν χαρά κι ικανοποίηση για όλη την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα». Με τη σειρά του και ο προπονητής της αγωνιστικής Αποστόλης Βλαχάβας συνεχάρη όλα τα παιδιά για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν στους αγώνες.

Επόμενος στόχος είναι η διάκριση το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.