ΝΠΣ Βόλος: Ήττα με ανατροπή από τα Γιάννινα (3-2)

Δεν τα κατάφερε ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος αν και προηγήθηκε δύο φόρες, τελικά έχασε με 3-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ορός άνοιξε το σκορ για τον ΝΠΣ Βόλο, μετά από εκπληκτική ομαδική προσπάθεια! Στο 12’, ο Κάργας να ισοφαρίζει με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ. Κι ενώ φαινόταν πως το ημίχρονο θα έμενε στο 1-1, στο 40ο λεπτό ήρθε το απίστευτο γυριστό ψαλίδι του Νίνη μετά από μπαλιά του Ορός για να φέρει νέο προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους! Μάλιστα, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου δεν έμειναν εκεί, καθώς είχαν και δοκάρι σε σουτ του Σοάρες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά διαφορετικό, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να καταφέρνουν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 57’ χάρη σε κοντινή προσπάθεια του Περέα ενώ μπήκαν και μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι Εραμούσπε, παράβαση που χρειάστηκε να γίνει χρήση VAR από τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Νίνης πετυχαίνει γκολ στη Super League μετά από εννιάμιση χρόνια. Τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 16 Μαΐου του 2012 στο παιχνίδι Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (0-1) για τα Playoffs, με τον Νίνη να σημειώνει το νικητήριο γκολ για τους «πράσινους» στο 65′.
ΠΑΣ Γιάννινα (Η. Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (62’ Λώλης, 90+5’ Παντελάκης), Σνάιντερ, Μέντες (86’ Λιάσος), Περέα.
ΝΠΣ Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Ορός (77’ Ρινέρ), Ρεγκατέν, Νίνης (89’ Βοϊτκόφσκι), Μπαρτόλο, Ροσέρο (89’ Τερεζίου), Φαν Βέερτ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.