Ντέρμπι ουραγών Παναιτωλικός-ΝΠΣ Βόλος

Πέρσι είχε πάρει το διπλό ο ΝΠΣ Βόλος στο Αγρίνιο
Σήμερα στις 17.30 στο Αγρίνιο ο προτελευταίος αντιμετωπίζει τον τελευταίο για την 8η αγωνιστική της Super League 1

To πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 επανάρχισε χθες με το ματς Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1, που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής και σήμερα δίνεται η συνέχεια, με τον ΝΠΣ Βόλος να φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό στις 17.30 (Cosmote Sport 1).

Ουσιαστικά, πρόκειται για το ντέρμπι ουραγών του πρωταθλήματος, με τους κυανέρυθρους του Κώστα Μπράτσου να είναι τελευταίοι με δύο βαθμούς σε έξι ματς, αφού έχουν να δώσουν και το εξ αναβολής με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας, ενώ οι Αγρινιώτες έχουν τρεις πόντους σε επτά αναμετρήσεις.

Αμφότερες οι ομάδες επιδιώκουν τη νίκη, προκειμένου να ανασάνουν βαθμολογικά, με τους γηπεδούχους να έχουν αλλάξει και προπονητή από την περασμένη αγωνιστική, αφού τον Γκάμπριελ Σούρερ αντικατέστησε ο Γιάννης Πετράκης.

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος είναι η ακόλουθη: Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Κόμπα, Μπερτόγλιο, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία. Εκτός έμειναν οι Σιαμπάνης, Σιέλης, Κίτσος, Μύγας, Τσελεμπάκης, Μραζ, Ντούρεσταμ.

H ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε χθες την έναρξη της συνεργασίας της με τον Περικλή Παπαπαναγή, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή, αποτελώντας πλέον το δεξί χέρι του Κώστα Μπράτσου.

Σε ό,τι αφορά την προϊστορία είναι σχεδόν απόλυτα μοιρασμένη ανεξαρτήτως έδρας, με 4 νίκες του Παναιτωλικού, 4 ισοπαλίες και 3 νίκες του ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος πέρσι με ολική ανατροπή από το 0-2 κατάφερε να πάρει το πρώτο του και μοναδικό διπλό με 2-3.

Ο Παναιτωλικός

Την αποστολή του Παναιτωλικού αποτελούν οι: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε Μπ., Βοΐλης, Τορεχόν, Ντουάρτε Φρ., Στεργιάκης, Πέρεζ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντάσαρα.

Εκτός έμειναν οι Καρέλης, Ντίας, Μπακάκης, Μπουζούκης, Γκρατερόλ.

Διαιτητής ο … ανεπιθύμητος Παπαπέτρου

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή για τη σημερινή αναμέτρηση τον Αναστάσιο Παπαπέτρου της Ένωσης Αθηνών, για τον οποίον την τελευταία φορά που διηύθυνε δικό του ματς ο ΝΠΣ Βόλος είχε ζητήσει επισήμως αντικατάσταση και τόνιζε σε ανακοίνωσή του ότι ο εν λόγω ρέφερι δεν έχει ήθος και φιλότιμο. Αυτό συνέβη πριν το ματς της 6ης/2/23 με τον Λεβαδειακό, καθώς οι κυανέρυθροι θεωρούσαν ότι αρκετές φορές τους έχει αδικήσει στο παρελθόν. Πάντως σε εκείνο το παιχνίδι ο ΝΠΣ Βόλος είχε κερδίσει με 0-3 και … δεν είχε παράπονα.

Το πρόγραμμα 8ης αγωνιστικής

Άλλο ένα παιχνίδι γίνεται σήμερα Σάββατο, το Αρης-Πανσερραϊκός κι όχι το… Πανσερραϊκός-Αρης. Συγκεκριμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς η λίγκα αποφάσισε να γίνει αντιστροφή των αγωνιστικών του πρώτου και του δευτέρου γύρου και το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Χαριλάου λόγω του προβλήματος στατικότητας στο γήπεδο των Σερρών.

Αναλυτικά:

Παρασκευή 20/10

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

(8’Μαρτίνεθ, 37′ Λονγκό – 18′ Εραμούσπε)

Σάββατο 21/10
17:30 Παναιτωλικός-ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Παπαπέτρου, VAR: Κουμπαράκης

20:00 Άρης-Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Περράκης, VAR: Τζήλος

Κυριακή 22/10
16:00 Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, VAR: Ευαγγέλου

16:00 Κηφισιά-ΟΦΗ:

Διαιτητής: Βεργέτης, VAR: Τσακαλίδης

18:30 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Διαιτητής: Πουλικίδης, VAR: Ζαμπαλάς

19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Μαρέσκα, VAR: Πιτσίνι

Βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 19

  1. Παναθηναϊκός 16
  2. ΠΑΟΚ 14
  3. ΑΕΚ 14
  4. ΟΦΗ 12
  5. Λαμία 12
  6. Πανσερραϊκός 9
  7. Αρης 8
  8. Αστέρας Τρίπολης 8
  9. Κηφισιά 6
  10. ΠΑΣ Γιάννινα 5
  11. Ατρόμητος 3
  12. Παναιτωλικός 3
  13. ΝΠΣ Βόλος 2

*Δεν έχει γίνει το παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Πανσερραϊκός.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.