Ο κακός χαμός λόγω Πανιωνίου και η Νίκη…

Μπορεί να λέγεται ότι το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει στις 24 Οκτωβρίου, όπως και αυτό της Super League 2 όπως έχει ανακοινωθεί για τη Β’ κατηγορία, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιες ομάδες θα συμμετέχουν σ’ αυτό…

Άγνωστο παραμένει τι θα πράξουν Κέρκυρα και Πλατανιάς αφού δεν πλήρωσαν το παράβολο συμμετοχής, ενώ ο Πανιώνιος οδεύει στην καλύτερη περίπτωση στη Football League, και ο ΟΦ Ιεράπετρας ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στη Super League 2, όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοίκηση της κρητικής ομάδας! Αλλά η Ιεράπετρα ισοβάθμισε με τη Νίκη Βόλου στο προηγούμενο πρωτάθλημα, με 37 βαθμούς η κάθε ομάδα, με τους Κρητικούς να έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Αλλά το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και διεκόπη οριστικά, τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί!

Η Νίκη πάντως φώναζε από την αρχή ότι το πρωτάθλημα έπρεπε να διακοπεί μόνο εάν είχε εξασφαλιστεί η αναδιάρθρωση και εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι είχε δίκιο για την πλευρά της. Βέβαια μέχρι στιγμής επισήμως δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει. Από τη μία φέρεται να ζητά σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της διοργανώτριας Αρχής, από την άλλη αναφέρεται ότι ετοιμάζεται να προσφύγει στο Διαιτητικό, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν και τοποθετήσεις για προσφυγή στο CAS! Eπισήμως όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τι πρόκειται να πράξει, ή αν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση, με τον χρόνο να πιέζει.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.