Ο Κόλα το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού Β. από το ματς με τον Πανιώνιο

Ο Κλεβί Κόλα ήταν το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού Βόλου από το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο Αλκαζάρ. Ο 27χρονος μέσος, ενώ πέρσι ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα στην άνοδο και η απόδοσή του εκθειάστηκε και από τον πρώην προπονητή Περικλή Αμανατίδη, θεωρώντας την αγωνιστική του βελτίωση ως μία από τις παρακαταθήκες που άφησε στον Ολυμπιακό Β., φέτος δεν είχε καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και σε κάποια ματς δεν ήταν ούτε στην 18αδα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος του έδωσε την ευκαιρία την Τετάρτη, ξεκινώντάς τον στην ενδεκάδα, κι αυτός την έπιασε δείχνοντας με τα χιλιόμετρα που “κατάπιε”, τις σωστές μεταβιβάσεις του και τα εξαιρετικά στημένα (είχε μάλιστα και δοκάρι στη προσπάθειά του να σκοράρει απευθείας με κόρνερ) ότι ο προπονητής μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτόν, ενώ έκανε τους φιλάθλους της ομάδας του απορήσουν γιατί δεν είχε καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Σε ό,τι αφορά το επόμενο ματς στην Καλαμάτα εκτός θα είναι εκτός απροόπτου οι τραυματίες Ράντι και Δεινόπαπας, που έγινε αναγκαστική αλλαγή την Τετάρτη, μένοντας λίγο παραπάνω απ’ όσο χρειαζόταν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που του κόστισε έναν νέο τραυματισμό, που ευτυχώς δεν είναι σοβαρός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.