Ο Μαρινάκης δίνει το «Καραϊσκάκης» για τα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα για το πού θα αγωνιστεί στους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς αγώνες μετά το λουκέτο στο ΟΑΚΑ λόγω στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα και στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ βρήκε έναν απρόσμενο… σύμμαχο.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης διέθεσε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των «πρασίνων» ή όπως είπε και ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» και της Σούπερ Λιγκ, και του ΠΑΟΚ αν χρειαστεί!

Βέβαια το θέμα είναι κατά πόσο είναι ρεαλιστική αυτή η πρόταση και κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί.

Η κουβέντα έγινε απουσία του Γιάννη Αλαφούζου που εκείνη τη στιγμή είχε αποχωρήσει από το συμβούλιο. «Αν το χρειαστεί ο Παναθηναϊκός ή και ο ΠΑΟΚ εμείς εδώ είμαστε. Και το 2010 το είχαμε προτείνει για την ΑΕΚ», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η πρόταση αυτή βέβαια, για πολλούς λόγους είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να προχωρήσει.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι ένας από τους λόγους. Το πρόγραμμα του Europa League είναι άλλος ένας. Σε δύο αγωνιστικές για παράδειγμα, στις 26/10, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γουέστ Χαμ στις 19.45 και ο Παναθηναϊκός τη Ρεν στις 22.00, με τους δύο αγώνες να διεξάγονται την ίδια ημέρα. Την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, στις 14/12 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπάτσκα Τόπολα στις 22.00 και ο Παναθηναϊκός την Μακάμπι Χάιφα την ίδια ημέρα στις 19.45.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.