Ολυμπιακός Βόλου, Αγριά και Ανόρθωση για Παρασκευά

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή

Ο Γιώργος Παρασκευάς ήταν ένας εκ των βασικών στυλοβατών του Ολυμπιακού Βόλου στο τελευταίο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής και ομολογουμένως αναδεικνύεται ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες για τους «ερυθρόλευκους». Το ζήτημα είναι που θα συνεχίσει την μπασκετική πορεία του, καθώς ο ίδιος δεν έχει κανένα λόγο να σκέφτεται την αποχώρηση από την ενεργό δράση, την ώρα που τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και άλλες δύο ομάδες της Μαγνησίας ενδιαφέρονται για να τον έχουν στο δυναμικό τους.

Ο Γιώργος Παρασκευάς δεν σκέφτεται λοιπόν να σταματήσει, και γιατί να το κάνει άλλωστε, αφού λίγοι παίκτες αυτήν τη στιγμή μπορούν να σταθούν στο επίπεδο που βρίσκεται, είτε νεότεροι είτε συνομήλικοι.  Την επομένη της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού Βόλου εξάλλου ο Γιώργος Παρασκευάς βρέθηκε στο γήπεδο για να… ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα συντήρησης και ενδυνάμωσης. Αυτό από έναν αθλητή που ήταν σταθερά παρών και βασικός στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει προτεραιότητα προφανώς για τον έμπειρο ψηλό, αλλά δεν είναι μόνο οι «ερυθρόλευκοι» που κοιτούν την περίπτωσή του. Είναι δεδομένο ότι τον Γιώργο Παρασκευά έχει προσεγγίσει τόσο η ομάδα της Αγριάς, με τον προπονητή της Γιώργο Κοσμάτο να έχει συνεργαστεί με τον παίκτη στη Νίκη Βόλου προσφάτως.

Τρίτη ομάδα που επιθυμεί να εντάξει τον Γιώργο Παρασκευά στο δυναμικό της δεν είναι άλλη από τη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική Ανόρθωση, που θέλει να ενισχυθεί σημαντικά για να κάνει μία καλή πορεία τουλάχιστον στη νέα κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον για τον εμπειρότατο καλαθοσφαιριστή είναι έντονο, με τον ίδιο να μην έχει καταλήξει ακόμη στο που θα παίξει τη νέα χρονιά. Η απόδοσή του όμως στην τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν τέτοια που έχει κάθε λόγο από την πλευρά του να εξετάζει με προσοχή όλα τα δεδομένα χωρίς να βιάζεται να πάρει την απόφασή του.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.