Oλυμπιακός Βόλου: Μόνο για τους τρεις βαθμούς

Εκτός τροχιάς βγήκε ο Ολυμπιακός Βόλου όσον αφορά τη διεκδίκηση της ανόδου με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, αφού το καλό ξεκίνημα δεν συνοδεύτηκε από ανάλογη πορεία. Τα αρνητικά αποτελέσματα κράτησαν σε απόσταση τους «ερυθρόλευκους» από την κορυφή, οπότε την Κυριακή στο ΒΑΤΑΝ απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, τον πάλαι ποτέ Απόλλωνα Καλαμαριάς, θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Θεωρητικά και μαθηματικά πολλά μπορούν να γίνουν, αφού απομένουν έξι αγωνιστικές, αλλά στην πράξη είναι το θέμα τι θ’ ακολουθήσει. Οπότε για να μην… εκτροχιαστεί τελείως, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται απλά να πάρει τη νίκη την Κυριακή και να κάνει κάτι σαν ένα νέο ξεκίνημα. Ο αντίπαλος είναι στα μέτρα των «ερυθρολεύκων» αρκεί οι παίκτες του Βασίλη Βούζα να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, έχοντας πάρει και τις απαραίτητες ανάσες μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια…

Περισσότερη δουλειά

Από τη στιγμή πάντως που ο Βασίλης Βούζας ανέλαβε τα καθήκοντα προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε εξ αρχής ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότεροι παίκτες και να προσφέρουν κι άλλα αγωνιστικά και αυτοί που δεν είχαν μέχρι στιγμής τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής.

Οπότε στον διαθέσιμο χρόνο απαιτείται και περισσότερη δουλειά, από το σύνολο των παικτών. Είναι δεδομένο ότι μέχρι τώρα και επί Ξηροφώτου αλλά και επί Βούζα οι επιλογές στη βασική ενδεκάδα δεν ήταν και τόσο διαφορετικές από παιχνίδι σε παιχνίδι, με αποτέλεσμα κάποιοι ποδοσφαιριστές να μένουν από δυνάμεις μετά και από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Όσον αφορά τους παίκτες που αντιμετώπισαν εσχάτως τραυματισμούς, ο Θωμάς Γραικός δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος ο Φίλιππος Σκοπελίτης που απουσίασε από την αναμέτρηση στη Βέροια. Εκτός προετοιμασίας όμως έμεινε για μία ακόμη ημέρα ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, με τον αριστερό οπισθοφύλακα να παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.