Ολυμπιακός Βόλου: «Το τελευταίο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σιωπήσουμε»

Aναμένοντας τον ορισμό μέρας και χώρου για την πρώτη συγκέντρωση

Γράφαμε ήδη από χθες Πέμπτη, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου κινείται βάσει του κλίματος στη Μαγνησία, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών, και αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει και επισήμως η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με αναφορά σε διαδικτυακή ανάρτηση στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

«Άγιος Γεώργιος Φερών, ένα χωριό που μας «αγκάλιασε» τα τελευταία χρόνια, όπως και όλοι του οι κάτοικοι, Βελεστίνο, που έχουμε μόνο φίλους, Αερινό, Σέσκλο, Μελισσάτικα, Νέα Αγχίαλος, Α και Β ΒΙΠΕ Βόλου, μέρη δικά μας, που έχουμε μόνο φίλους, δικούς μας ανθρώπους και συνανθρώπους μας.

Μέσα σε λίγη ώρα είδαν δάση, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, χωράφια, σπίτια, αποθήκες, βιομηχανικές μονάδες να γίνονται στάχτη. Είχαμε και μία επιβεβαιωμένη ανθρώπινη απώλεια» αναφέρει η πλευρά των «ερυθρόλευκων».

«Είχαμε προγραμματίσει να ενημερώσουμε τον κόσμο μας για μεταγραφές, προγραμματισμό και άλλα πολλά που έρχονται αλλά σήμερα, που ο κόσμος μετράει ακόμα τις πληγές του και ο κίνδυνος της φωτιάς δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα από τη Μαγνησία, το τελευταίο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σιωπήσουμε. Η μέρα ανήκει σε αυτούς» αναφέρει επίσης, οπότε όλοι βρίσκονται σε αναμονή για να μάθουν πότε και που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά, καθώς ακόμη και μέλη της ομάδας δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη για την ημερομηνία και τον χώρο.

Βέβαια, πέρα από αναρτήσεις, πλέον οι διαχειριστές της σελίδας του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ερυθρόλευκων» τώρα κάνουν και σχόλια(!) κάτω από αυτές. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση συμπληρώνεται με σχόλιο ότι: «Μόνο σεβασμός σε όλους τους εθελοντές, μεταξύ των οποίων και δικοί μας οπαδοί, αλλά και της Νίκης Βόλου και από άλλες ομάδες της πόλης και όχι μόνο, για όλη την αλληλεγγύη και την αυταπάρνηση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.