ΠΑΕ ΑΕΛ: «Όποιος βιαιοπραγεί κατά γυναικών είναι υποψήφιος γυναικοκτόνος»

Καταδίκασαν την επίθεση σε συγγενείς παίκτη της Νίκης οι «βυσσινί»

Η ΠΑΕ Λάρισα καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκαν η αρραβωνιαστικά και η αδερφή του ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, Δημήτρη Λίταινα, στο “AEL FC Arena”, τονίζοντας ότι είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών, εφόσον κληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο όλους όσοι τόλμησαν να βιαιοπραγήσουν λεκτικά είτε σωματικά, εναντίον συμπολιτών μας ανεξαρτήτως γεωγραφικού προσδιορισμού και δη γυναικών, σε μια εποχή που η βία κατά των γυναικών και ειδικότερα οι γυναικοκτονίες στη χώρα μας, προκαλούν αγανάκτηση και προσβάλλουν κάθε έννοια ήθους, πολιτισμού και νομιμότητας.

Όποιος βιαιοπραγεί κατά γυναικών λαμβάνει και επίσημα την υποψηφιότητα του επικείμενου γυναικοκτόνου, στη συνέχεια ενός εγκληματικού κύκλου με αθώα θύματα. Καλούμε τις αρχές και ειδικότερα την αστυνομία, να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τη σύλληψη, την προσαγωγή και την παραδειγματική τιμωρία, όλων των εμπλεκομένων, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Λυπούμεθα ειλικρινά που το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα εντός της έδρας μας και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και τη συμπάθειά μας προς τις κυρίες που κόσμησαν με την παρουσία τους το γήπεδο στον αγώνα ΑΕΛ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και έχουν υποστεί βία από άνανδρους που πρέπει να τιμωρηθούν.

Είμαστε στη διάθεση των διωκτικών αρχών, εφόσον κληθούμε, για να προσκομίσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ως προς τη διαλεύκανση αυτής της σοβαρής υπόθεσης-καταγγελίας»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.