ΠΑΕ Κηφισιά: “Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Βόλος για τη φιλοξενία στη … Λάρισα”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, Χρήστος Πρίτσας
Ανακοίνωση με αιχμές από την αθηναϊκή ομάδα

Η Κηφισιά γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από τον ΝΠΣ Βόλος στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1 στο Πανθεσσαλικό το περασμένο Σάββατο και πλέον κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Σε σχετική ανακοίνωσή της πάντως, η ΠΑΕ Κηφισιά εξέφρασε την πίστη της για την παραμονή στη Super League 1 και άφησε αιχμές κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, μεταξύ άλλων και για τη φιλοξενία της θεσσαλικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς: «Δυστυχώς το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και προσδοκούσαμε, τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα πετάξουμε λευκή πετσέτα, όπως πολλοί περιμένουν ή ευαγγελίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Στον Βόλο απλά η πολυετής ποδοσφαιρική «τεχνογνωσία» νίκησε την αφέλεια μιας νεοφώτιστης ομάδας. Ό,τι κι αν έγινε όμως, η Κηφισιά θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια, για να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα που αυτή η διοίκηση ασχολείται με την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτό ακριβώς θα γίνει και τώρα!

Παρά τις πρωτόγνωρες -για τον σύλλογο- δριμείες και τελείως άδικες επιθέσεις (παντός είδους) που δεχόμαστε από όλες τις πλευρές. Επαναλαμβάνουμε πως η πίστη και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας δεν αλλάζουν: η Κηφισιά θα παλέψει μέχρις εσχάτων για να μείνει στην κατηγορία.

Αντί επιλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και τη διοίκηση του Βόλου για την άριστη φιλοξενία στην πόλη της… Λάρισας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.