Πάλι ήττα στις λεπτομέρειες για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Σιάνος επιτηρεί τον Σούλκο στον αγώνα του ΕΑΚ

Ο Ολυμπιακός Βόλου, παρόλο που έκανε εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο και μετέτρεψε το μείον δέκα του πρώτου μέρους σε +9, έχασε στο τέλος στις λεπτομέρειες από τον Α.Ο. Τρίκαλα με 59-63 στο ΕΑΚ, που είχε λίγο κόσμο, παρόλο που έληξε η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών.

Και πάλι υπάρχουν παράπονα για τους διαιτητές, οι οποίοι τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου είχε προβάδισμα οκτώ πόντων στην 3η περίοδο του έκοψαν τον ρυθμό, διακόπτοντας το ματς, για να βγουν εκτός κλειστού δύο φίλαθλοι, που καταφέρονταν εναντίον τους (!). Απίθανα πράγματα από τους Μαραμή, Κανελλίδη, Λυτροσυγκούνη, που είχαν χρεώσει από το πρώτο μέρος με τρία φάουλ τον Δελεντζέ με ευκολία, ενώ στο τέλος είτε με τεχνικές ποινές είτε με φάουλ έδωσαν πολλές βολές στον έμπειρο Λεπενιώτη, ο οποίος έκρινε το ματς και με δύο καθοριστικά τρίποντα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει ότι χάνει τα ματς στις λεπτομέρειες, ειδικά στην έδρα του, και παλεύει όλα τα παιχνίδια, ακόμη και με σοβαρές απουσίες, όπως σήμερα (Κρίπτσι, Σπανόπουλος, Νυδριώτης και με τον Στεφόπουλο να παίζει με διάστρεμμα!), ωστόσο η ουσία είναι ότι έχει πλέον μία νίκη σε επτά ματς και έχει μείνει πίσω.

Δεκάλεπτα: 8-19, 21-31, 47-38, 59-63

Ολυμπιακός Βόλου (Κοσμάτος): Μαλακόπουλος 8 (1), Λογοδότης Π. 24 (2), Παρασχάκης 2, Κωτσιόπουλος 2, Στεφόπουλος, Δελεντζές 22 (1), Γιαννίκος 1, Σιάνος

Α.Ο. Τρίκαλα (Κουρμέντζας-Παπαδημητρίου): Ψύρρας 8 (2), Σούλκο 3, Δέσπος 2,  Μοσχόπουλος 1, Χάιδος 12 (1), Ταμ Τζοελ 6, Γκαντιας 6, Λεπενιώτης 22 (5), Ευαγγελακόπουλος 3 (1).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.