Παρουσίασε Ξηροφώτο, με αιχμές κατά του παρελθόντος ο Τζήμας

Ο επικεφαλής της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Σάκης Τζήμας, ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο στην συνέντευξη τύπου, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προπονητικού τιμ των κυανόλευκων, μιλώντας για πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας σήμερα, εδώ. Είναι μια σημαντική μέρα για τη Νίκη η σημερινή, όλοι γνωρίζετε πως αλλάξαμε το προπονητικό μας τιμ. Θέλω να πω, καταρχήν, ότι με πολλή ώριμη σκέψη και συλλογισμό αυτές τις μέρες, προχώρησα στις τελευταίες μου κινήσεις. Θέλουμε η ομάδα να προχωρά σε ένα καθεστώς ηρεμίας, να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Θα παρουσιαστούν όλα τα οικονομικά δεδομένα του τμήματος στον Ερασιτέχνη τη Δευτέρα, ώστε να αποδείξουμε πως δεν υπάρχει καμία οφειλή για μηνιαίο μισθό. Αυτά που ακούστηκαν σήμερα από τον κύριο Μπίλη, σε συνέντευξή του, είναι γελοία.

Όσο αφορά τη Διοικούσα Επιτροπή, είχα αφήσει ορισμένους να χειρίζονται τα έσοδα της ομάδας, τα εισιτήριά της και δεν το έκαναν σωστά. Όλοι σας ξέρετε πως οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα φέτος δεν έρχονται με ένα ποτήρι νερό ή λίγο καφέ. Το μπάτζετ αγγίζει τις 200.000 ευρώ, συν τα έξοδα διαιτητών, μετακινήσεων, τα έργα των γηπέδων κτλ. Τα πάντα είναι πληρωμένα, υπάρχει μία μικρή οφειλή στον κ. Νταόπουλο, τον οποίο ευχαριστώ για τη στήριξη. Αύριο, μάλιστα, θα μας δώσει και την άμμο, προκειμένου να στρωθεί και το πλαστικό. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Φάτση, που με τις χθεσινές δηλώσεις του, τάχθηκε υπέρ μου και είπε αυτά που έπρεπε να πει. Για τον κ. Μπίλη, να του απαντήσω και να του πω πως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Και πέρσι αποχώρησε από τον περσινό πρόεδρο, που δεν είχε την ίδια παιδεία με μένα, βέβαια, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ την ομάδα και τη βοήθησε.

Από όλους αυτούς, βάλλομαι γιατί η Νίκη έχει ξεπεράσει κάποιους φραγμούς. Ορισμένοι κοιτούν να σπείρουν τη διχόνοια και δεν τα καταφέρνουν. Ευχαριστώ τον κ. Ακτσιαλή που είναι κοντά μου, με στήριξε γιατί αγαπά την ομάδα κι ακολούθησε την λογική. Να ευχαριστήσω, επίσης, τους αποχωρήσαντες. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως νομίζει, η Νίκη είναι ο κόσμος της κι εγώ θα συνεχίσω να είμαι κοντά του. Πριν έρθω στο Βόλο, αυτός ο κόσμος είχε “μαύρα μεσάνυχτα”. Δεν υπήρχε διαφάνεια παλιότερα, πλέον υπάρχει γιατί δεν κρύβουμε τίποτα. Ακούστηκαν πολλά αυτές τις μέρες, μέχρι που ο παλιός μας προπονητής μίλησε για τον κ. Ξηροφώτο, έναν εξαίρετο άνθρωπο, λογιστή, νομικό, με τρομερές δημόσιες σχέσεις και είπε πως βάζει λεφτά στην ομάδα για να είναι προπονητής. Ποιος απαγορεύει σε έναν άνθρωπο που δεν είναι στην Δ.Ε. να βάλει χρήματα σε κάτι που αγαπάει; Άνθρωποι που ήταν στην Διοικούσα Επιτροπή δεν έβαλαν ούτε ένα ευρώ για αυτήν την ομάδα.

Αν δεν ήμουν εγώ, δε θα υπήρχαν ομάδες. Επέλεξα τον κ. Ξηροφώτο για προπονητή, επειδή είναι ένας σκληρός προπονητής και άνθρωπος. Δεν είναι δυνατόν να προπονείς μία ομάδα στο Βελεστίνο και να “πετάς αετό”. Δεν το ανέχομαι, είδατε πως η ομάδα δεν είχε αρχή και τέλος την Κυριακή. Δαπανήθηκαν χιλιάδες ευρώ, δικά μου λεφτά και θα είμαι κοντά στον κόσμο που με στηρίζει. Ετοιμάζω μεγάλες εκπλήξεις και όλα αυτά που ακούγονται, διαψεύδονται καθημερινά. Προπονητής πίεζε για τις μηνιαίες δόσεις και τις προκαταβολές, ειπώθηκε κάτι σχετικά με το ταξίδι στην Φιλιππιάδα, σχετικά με την πληρωμή. Δαπανήθηκαν 1000 ευρώ στο ξενοδοχείο και δεν πληρώθηκε το λεωφορείο, το οποίο μάλιστα μας έκανε δώρο το ταξίδι στο Βελεστίνο. Να αφήσουν την ομάδα να ηρεμήσει, όσοι παραιτήθηκαν. Ο καινούριος προπονητής θα παιδαγωγήσει τους αθλητές μας, είναι επαγγελματίας. Ο πρόεδρος έχει το δικαίωμα να αλλάζει προπονητές κάθε μέρα. Δεν το είπα στην αρχή του καλοκαιριού, η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό, γιατί αν η ομάδα δε “βγει” φέτος, θα μπει σε περιπέτειες. Όχι πως αν μείνει στη Γ’ Εθνική, θα την εγκαταλείψω. Εδώ θα είμαι και θα τελειώσω και τα έργα.

Οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να μη βλέπουν την ομάδα ψυχρά κι επαγγελματικά, όλοι θα βολευτούν, είμαι ευαίσθητος, όσον αφορά τις οφειλές στα φυσικά πρόσωπα. Αποφασίσαμε να συμμαζέψουμε την ομάδα από την παλιά νοοτροπία, θα κάνουμε μία μεγάλη ομάδα που θα ασχολούνται όλοι αποκλειστικά με το αγωνιστικό, με τη Νίκη Βόλου. Συγγνώμη για την ήττα στο Βελεστίνο, να έρθει ο κόσμος την Κυριακή να μας στηρίξει”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.