Πέμπτη σερί ήττα στο Ρέθυμνο για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Φάση από το ματς Α.Ο Ρ.Ε.Α.-Βόλος 2004

Μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Ολυμπιάδα Υμηττού και Τρίκαλα 2011, ο Βόλος 2004 γνώρισε και πέμπτη σερί ήττα στο Ρέθυμνο από τον Α.Ο. Ρ.E.A. για την 12η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών με σκορ 3-0 μένοντας στους εννιά πόντους.

Η ομάδα της Ελενας Κουσκούνη άργησε να φτάσει στο γήπεδο, λόγω καθυστέρησης στην πτήση σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο, με συνέπεια το ματς να ξεκινήσει 23 λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξή του, ενώ θυμίζουμε ότι η αποστολή της βολιώτικης ομάδας αριθμούσε μόλις 13 παίκτριες.

Το έργο για τις φιλοξενούμενες λόγω των πολλών απουσιών και του δύσκολου αυθημερόν ταξιδιού ήταν εξ ορισμού δύσκολο και αποδείχθηκε στην πράξη…

Στο 11’ οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ με κοντινή κεφαλιά της υψηλόσωμης στόπερ Χατζηγιαννίδου μετά τη σέντρα της Βορριά από την αριστερή πλευρά.

Στο 23’ έγινε και το 2-0 έπειτα από κλέψιμο έξω από την περιοχή, με την Μαρκουτσά να είναι ο τελικός αποδέκτης του συνδυασμού Ματέους-Μπασούρη και με δεξί σουτ λίγο κάτω από δεξί παραθυράκι να βρίσκει δίχτυα.

Στην αρχή του δεύτερου 45λεπτου και συγκεκριμένα στο 47’ η Ματέους βγήκε στο τετ-α-τετ μετά την κάθετη της Κοτσάκη και με διαγώνιο δεξί πλασέ, που πήγε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, στο 85’ μία μακρινή σέντρα-σουτ της Ζήγρα από πλάγια αριστερά πέρασε λίγο άουτ σε μία καλή στιγμή για τις Βολιώτισσες, με το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.

ΒΟΛΟΣ 2004: Νόιμαν (55′ λ. τρ. Θεοχάρη), Βέτσικα, Νικοπούλου, Κοκμοτού, Ζήγρα, Νέννε, Κατσιγιάννη, Παπαδοπούλου, Γκέκα, Κέκου, Τσούκα. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε και η Μπάρτζου.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.