Πέρασε από το Πανθεσσαλικό η ΑΕΚ, 3-1 τον ΝΠΣ Βόλος

Με σκορ 1-3 η ΑΕΚ πέρασε από το Πανθεσσαλικό επικρατώντας σε βάρος του ΝΠΣ Βόλος, που πάλεψε για να ανατρέψει το σε βάρος του σκορ, χωρίς τελικά να τα καταφέρνει.

Ο ΝΠΣ απείλησε αρχικά στο 8’ με τον Μοχαμάντι να διώχνει λίγο πριν τη γρμμή την μπάλα μετά την κεφαλιά του Φαν Βέερτ, ενώ στο 17, ο Μπαρτόλο δεν κατάφερε να νικήσει τον Στάνκοβιτς στο τετ-α-τετ.

Οι γηπεδούχοι πάντως κέρδισαν πέναλτι στο 40΄ σε ανατροπή του Πουρίτα από τον Σιμόες. Ο Ρεγκατίν ανέλαβε την εκτέλεση αλλά όταν την επιχείρησε τραβοπάτησε με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Στάνκοβιτς. Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, με τον Τσούμπερ να γυρνά την μπάλα στον Ανσαριφάρντ που έκανε το 1-0.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Τσούμπερ να σκοράρει για το 2-0.

Στο 79’ ο Ρίνερ σούταρε για να βρει η μπάλα στο κεφάλι του Βράνιες και κατέληξε στα δίχτυα του Στάνκοβιτς γιια το 1-2. Τελικά στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χατζισαφί από ασίστ του Τσούμπερ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΝΠΣ Βόλος (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (45’+1’ Ρινέρ Ζαν-Πιερ), Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (77΄ Νίνης), Ρεγκατίν (68΄ Ροσέρο), Φερνάντες, Φαν Φερτ, Μπαρτόλο

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες (77΄ Σάκχοφ), Σιμάνσκι, Μάνταλος (66΄ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Άμραμπατ (90’+2 Χατζισαφί), Ανσαριφάρντ (66΄ Γκαρσία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.