Πήρε ψυχολογία, αλλά δεν έπεισε αγωνιστικά ο Ολυμπιακός Β.

Απέναντι σε μία ομάδα, τον Απόλλωνα Πόντου, με αρκετά προβλήματα, διοικητικά και αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο ουδέτερο γήπεδο του Αλκαζάρ  στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, νικώντας με 1-0 με γκολ του Στάθη Ρόκα στο 58’ (έφθασε τα δέκα στην καριέρα του σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική και τα δύο με τον Ολυμπιακό Βόλου).

Η επιτυχία αυτή σίγουρα άλλαξε προς το καλύτερο την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα από τη Βέροια, από την άλλη όμως η εμφάνιση του Ολυμπιακού Β. δεν ήταν αυτή που έπρεπε και δεν ικανοποίησε τον κόσμο του, γύρω στα 150 άτομα, που τον ακολούθησε στη Λάρισα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες και σχολιάστηκε θετικά από τη μεριά τους ότι οι παίκτες πήγαν στους φιλάθλους κοντά στα κάγκελα μετά από παρότρυνση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου και τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους.

Ειδικά στο πρώτο μέρος, αν εξαιρέσει κανείς την κεφαλιά του Φαζού, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα, οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έφτασαν σε άλλη αξιόλογη τελική προσπάθεια, ενώ στην επανάληψη μπήκαν πιο δυνατά σκόραραν, αλλά στο τέλος χρειάστηκαν οι δύο μεγάλες επεμβάσεις του Γιδόπουλου, που ήταν ένα άλλο κέρδος, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του Τρικαλινού γκολκήπερ με τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας.

Η απόδοση της ομάδας του Θωμά Γράφα είναι επιβεβλημένο να βελτιωθεί κατά πολύ στα Τρίκαλα την προσεχή Κυριακή και άπαντες περιμένουν ο Ολυμπιακός Βόλου να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του πολύ ποιοτικού ρόστερ που διαθέτει, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής.  Το θετικό είναι ότι ξεκουράστηκαν δύο βασικοί παίκτες, που ήταν εκτός αποστολής, ο Ράντι και ο Στεφάνοβιτς, που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στη βασική ενδεκάδα με τα Τρίκαλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.