Πιθανότατα με 17μελη αποστολή κόντρα στα Μετέωρα η Νίκη

Συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον Α.Σ. Μετέωρα, στο πλαίσιο της προτελευταίας “στροφής” του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς προπονήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, πλην του Αλέξα Βουκομάνοβιτς, ο οποίος ακολούθησε ατομικό και θεραπεία. Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο πέλμα του, πολύ δύσκολα θα προλάβει να δηλώσει “παρών” την Κυριακή. Βέβαια, η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του ή όχι στο ματς θα ληφθεί μετά το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής, στην οποία θα επιχειρήσει να λάβει κανονικά μέρος.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το όνομα του Βουκομάνοβιτς θα είναι το ένα από τα τρία που θα συμπεριληφθεί στο “απουσιολόγιο” του τεχνικού τιμ της Νίκης, μαζί μ’ αυτά του Βασίλη Ρόβα και Γιάννη Ντινιωτάκη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι για όσα συνέβησαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη και αναμένεται να γίνει γνωστή η ακριβής ποινή που θα κληθούν να εκτίσουν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Έτσι, η Νίκη πιθανότατα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των Μετεώρων με 17μελή αποστολή, καθώς το ρόστερ απαρτίζεται από 21 ποδοσφαιριστές. Στους 18 εναπομείναντες συγκαταλέγεται και ο τρίτος πορτιέρε, Παύλος Τασιάς, ο οποίος λογικά θα “κοπεί”. Οι υπόλοιποι είναι οι: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Λόρι Κέρι, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Κώστας Δεμηρτζόγλου, Λάζαρος Μαντζίρης, Γιάννης Κουτσούκης.

Οι κυανόλευκοι, φυσικά, επιθυμούν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς την Κυριακή (όπως και την επόμενη εβδομάδα στο ΔΑΚ Κατερίνης, κόντρα στον Πιερικό), προκειμένου να εξαντλήσουν τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εγχείρημα ιδιαίτερα δύσκολο έως απίθανο, καθώς προσδοκούν και απώλεια τουλάχιστον τριών βαθμών του “αιώνιου αντιπάλου”, Ολυμπιακού, στα παιχνίδια με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Αλμυρό.

Έτσι, η Νίκη θα κληθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αγωνιστεί σε διπλούς αγώνες μπαράζ, κόντρα σε έναν από τους δεύτερους του πρώτου, δεύτερου ή τρίτου ομίλου της τρίτη τη τάξει εθνικής κατηγορίας. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, καθώς στους υπόλοιπους ομίλους… «παίζεται» ακόμα η πρώτη δυάδα της κατάταξης, με τους κυανόλευκους να μην ανησυχούν γι’ αυτό και να έχουν την πεποίθηση πως κανένας αντίπαλος δεν αποτελεί φόβητρο. Αξίζει να σημειωθεί πως υπολογίζεται ότι οι αγώνες μπαράζ ανάμεσα στους «δεύτερους» της Γ’ Εθνικής θα πραγματοποιηθούν, άσχετα με το τέλος του… «σίριαλ» της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, πράγμα που σημαίνει ότι η Νίκη οφείλει να είναι αγωνιστικά και ψυχολογικά πανέτοιμη για τη συγκεκριμένη σειρά αγώνων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.