Πωλείται παρότι πανηγύρισε την άνοδo στην Premier League η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Πωλείται παρότι πήρε την άνοδο στην Premier League της επόμενης σεζόν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Σαουδάραβας πρίγκηπας, Αμπντουλά Αλ Σαούντ, τόνισε ότι παρά την πολύ επιτυχημένη πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Championship, συνεχίζει να ψάχνει υποψήφιους αγοραστές, θέλοντας μάλιστα να ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Ο ίδιος δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Νιγηριανό επιχειρηματία, Ντόζι Μομπουόσι, δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, ενώ πρόσθεσε ότι πουλάει τον σύλλογο διότι είναι εξουθενωμένος από το άγχος που του προκάλεσαν τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα του Σέφιλντ. «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα, αλλά οι φίλοι της ομάδας να γνωρίζουν ότι θα είμαι για πάντα μεγάλος φίλαθλός της. Θέλω να πουλήσω τον σύλλογο, αλλά όχι σε οποιονδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλ Σαούντ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε την άνοδό της μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ την περασμένη Τετάρτη, επιστρέφοντας στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από απουσία τεσσάρων ετών και μετά την Μπέρνλι, έγινε η δεύτερη ομάδα της Championship, που εξασφάλισε την απ΄ευθείας άνοδο στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, πραγματοποίησε φανταστική πορεία και το FA Cup, χάνοντας πριν από λίγες μέρες στον ημιτελικό από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η επιστροφή στην Premier League, ισοδυναμεί για την Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ, με επιπλέον έσοδα περίπου 170 εκατομμύρια λιρών (περίπου 192 εκατομμύρια ευρώ), για την προσεχή τριετία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.