Πόλο: Οι κληρώσεις σε Παίδες, Κορασίδες, Προ Μίνι Παίδες

Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκαν σήμερα (14/12) διαδικτυακά οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων (Α’ Φάση) υδατοσφαίρισης Παίδων, Κορασίδων και Προ Μίνι Παίδων, μαθαίνοντας τους ομίλους στους οποίους τοποθετούνται και τους αντιπάλους τους.

Στο πρωτάθλημα Παίδων, η πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου 2024, με τη συμμετοχή 56 ομάδων, και τους ΟΥΚ και Νίκη Βόλου  να τοποθετούνται στον όμιλο της Λάρισας. Εκεί, εκτός από το μεταξύ τους παιχνίδι, θ’ αντιμετωπίσουν αμφότεροι τους ΝΟ Λάρισας και Ποσειδώνα Λάρισας.

Στη Β’ Φάση (5-7 Απριλίου) προκρίνονται συνολικά 44 Ομάδες (ΔΕΝ προκρίνεται η τελευταία κάθε Ομίλου). Στη Γ’ Φάση (24-26 Μαϊου) συνεχίζουν 24 Ομάδες και στην Τελική (18-20 Ιουλίου), οι 12 πρώτες θα αγωνιστούν στο F12 για την ανάδειξη του Πρωταθλητή 2024, οι δε υπόλοιπες 12 στη Bronze League.

Το ίδιο διάστημα αρχίζει και το πρωτάθλημα Κορασίδων, με τη συμμετοχή 21 ομάδων, χωρίς ωστόσο να συμμετέχει κάποια ομάδα από τον Βόλο ή τη Μαγνησία γενικότερα.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα προμίνι Παίδων, η δράση θα λάβει χώρα τα τριήμερα 12-14 Ιανουαρίου και 22-24 Μαρτίου 2024, με τη συμμετοχή 34 ομάδων. Ο ένας εκ των ομίλων αφορά τις περιοχές του Βόλου και της Θεσσαλονίκης, και σ’ αυτόν έχουν τοποθετηθεί οι Νέος Νέος Ηρακλής, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας και ΠΑΣ Φοίβος.

Στη Β’ Φάση (26-28 Απριλίου) προκρίνονται συνολικά 19 ομάδες (οι 3 πρώτες από τους ομίλου Α’, Β’ Αττικής και της Θεσσαλονίκης και οι 2 πρώτες από τους υπόλοιπους ομίλους). Η Τελική φάση (F8) προγραμματίζεται για το χρονικό διάστημα 9-11 Μαΐου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.