Πολύ κρίσιμο το ματς στα Τρίκαλα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, πλην φυσικά των Μαρούδα και Πάσχου, που θα μείνουν για πολύ καιρό εκτός, συνέχισε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος για την 3η αγωνιστική την Κυριακή 13/10 στις 15:00 με τον ΑΟ Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.

To Σάββατο θα υπάρξει μια τελευταία πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Θωμάς Γράφας θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα όπου και θα καταλύσει στο Thessalikon Grand Hotel.

Ο 49χρονος τεχνικός βλέπει ότι μπορεί να αξιοποιήσει όλο το ρόστερ, καθώς και ο Μάρκος Ντούνης αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου και ο Θανάσης Δεινόπαπας μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έγινε και κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Κυριακής:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει για ακόμα μια φορά δυναμικό παρών στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και για ακόμα έναν αγώνα να είναι ο 12ος παίκτης “σπρώχνοντας” με τον παλμό τους την ομάδα μας στη νίκη! Είμαστε μαζί, δυνατοί και ενωμένοι. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας! Ολυμπιακός Βόλου για πάντα!»

Σίγουρα το ματς με τα Τρίκαλα έχει ιδιαιτερότητες, αφού στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας κάθεται ο προπονητής που οδήγησε στην άνοδο τον Ολυμπιακό Β. την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Περικλής Αμανατίδης, αλλά υπάρχουν στο ρόστερ και περσινοί παίκτες της ομάδας, όπως οι Λώττας, Γιακουμής, Καμπλιώνης και Ριζογιάννης. Είναι το πρώτο ματς μετά από μήνες στη φυσική έδρα των Τρικάλων και ο κόσμος των κυανέρυθρων περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι, που είναι ένα θεσσαλικό ντέρμπι, το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον. Ο ΑΟΤ έχει πάρει τέσσερις βαθμούς σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια κι αυτό είναι το πρώτο στο «σπίτι» του.

Η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα είναι πολύ κρίσιμη  για τον Ολυμπιακό Β., καθώς έχει συγκομιδή μόλις ενός πόντου και η ήττα τουλάχιστον είναι απαγορευμένη λέξη στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο

Οι τιμές των εισιτηρίων ορίστηκαν από τη διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα ως εξής:
Θύρα 4: 10 ευρώ
Θύρα 1: 7 ευρώ
VIP: 20 ευρώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.