Προχωρά με βάση τη 2η θέση η Αγριά

Η άνοδος από την Α1 ΕΣΚΑΘ στη National League 2 είναι σχεδόν πάντα υπόθεση για μία ομάδα, και η Ανόρθωση ήταν αυτή που ευτύχησε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου, σε βάρος της Αγριάς, που δεν το βάζει όμως κάτω.
Η αισιοδοξία στις τάξεις των δευτεραθλητών της ΕΣΚΑΘ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι εμφανής, και όπως τονίζουν τα μέλη της, με βάση της φετινή πορεία θα κινηθεί για το καλύτερο δυνατό ενόψει της επόμενης χρονιάς.
Όπως αναφέρει και σε ανάρτησή του εξάλλου ο τεχνικός διευθυντής της Αγριάς, Σπύρος Στρατίκης: «Συγχαρητήρια σε όλους για την υπέροχη χρονιά. Η ομάδα απέδειξε πως διαθέτει δυναμική και ξεπέρασε τα όρια της, αποδίδοντας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος ωραίο μπάσκετ. Η πραγματική αξία όμως, είναι οι ισχυροί δεσμοί που δημιουργήθηκαν μεταξύ των αθλητών και το αίσθημα της ομαδικότητας που έφεραν την 2η θέση στο πρωτάθλημα. Οι βάσεις για την συνέχεια έχουν μπει, τα καλύτερα είναι μπροστά. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ανόρθωσης Βόλου, καλή συνέχεια στον επόμενο στόχο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.