Προπόνηση, μεταγραφές και… Αλμωπός για τον Ολυμπιακό Βόλου

Κινήσεις σε όλα τα μέτωπα από τους «ερυθρόλευκους»

O προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Εμάνουελ Καγιέχα έχει… υποσχεθεί προπόνηση ακόμη και τα Χριστούγεννα για τους παίκτες του, ώστε να είναι έτοιμοι για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με φόντο το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, ενώ ήδη γίνονται κινήσεις και για τη διαμόρφωση του ρόστερ από την 1η Ιανουαρίου του 2022.

Ο Άλεξ Τσίκο είναι ήδη στην ομάδα και ακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα, ενώ δύο τουλάχιστον ακόμη μεταγραφές προβλέπεται ότι θα γίνουν για τους «ερυθρόλευκους», τη στιγμή που οι αποχωρήσεις από το δυναμικό της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει. Οι Μπάτροβιτς, Χάσεκ και Ντουάρτε αποχαιρέτησαν την ομάδα και δεν θα είναι οι τελευταίοι, ενώ δεν αποκλείονται σ’ αυτήν τη διαδικασία εκπλήξεις που αφορούν παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει ούτε τη διοίκηση ούτε το νυν τεχνικό επιτελείο με τις εμφανίσεις τους. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι πέρα από τις ειλημμένες αποφάσεις, κάποιοι παίκτες καλούνται να δείξουν κάτι καλό έχοντας μία τελευταία ευκαιρία ίσως στο παιχνίδι με τον Αλμωπό.

Νέα μεταγραφή λογίζεται από εκεί και πέρα από το νέο έτος ο Σαλίμ Ντιαμπί, όταν και καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του, ενώ άγνωστο είναι αν τελικά θα γίνει και το ίδιο με τον Ασλανίδη που ήρθε το καλοκαίρι ως δανεικός από τον Άρη, αλλά αφού δεν εκδόθηκε το δικό του δελτίο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος οι βαθμοί

Η προετοιμασία πάντως για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Αριδαίας συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Στάμου να επιστρέφει στο προπονητικό πρόγραμμα κανονικά, ενώ ο Κουντουριώτης έχει ράμματα στο πόδι από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, ωστόσο υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όσον αφορά το παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική, άλλος στόχος πέρα από τη νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου δεν υπάρχει. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται βαθμούς για να ανέβουν στην κατάταξη της Super League 2, όντας στη 14η θέση  με οκτώ, τη στιγμή που ο Αλμωπός είναι στην όγδοη με 12 και με δύο παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με τους Βολιώτες. Η νίκη είναι αναγκαία και για ψυχολογικούς λόγους, προκειμένου τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2021, με φόντο και το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου στην αυγή του νέου έτους…

Περιμένει την απόφαση του Πειθαρχικού

Ούτε σήμερα βγήκε η απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας για την κλήση του Ολυμπιακού Βόλου σε απολογία σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον Πιερικό.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανησυχούν, αν και σίγουρα θα ήθελαν να αποφύγουν ακόμη και το πρόστιμο που μοιάζει η πιο πιθανή ποινή για τη συγκεκριμένη κλήση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.