Προπονήθηκε ο Σέττος, πάει για Κυριακή το ματς με Πύρασο

Ο ερυθρόλευκος επιθετικός είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή το Σάββατο

Απέναντι σε μία ομάδα που είχε μόνο έμπειρο τον Λαρισαίο Χατζηλιάδη, ενώ πέραν του 21χρονου Ντόντα και του 22χρονου Κοντογεωργάκη, όλοι οι άλλοι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν από 15 έως 18 ετών, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα μπορούσε, εκτός αν είχε τάσεις αυτοκτονίας, να χάσει βαθμούς ή να δυσκολευτεί να κερδίσει.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου απέδειξε και στην πράξη ότι είχε εύκολη αποστολή απέναντι σε μία ομάδα, που μόνο στόχο είχε την αποκόμιση εμπειριών, και καθάρισε το ματς που έγινε στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ το περασμένο Σάββατο από πολύ νωρίς με δύο γκολ του Βλάχου στο 4’ και στο 11’, κάτι που είναι το ζητούμενο σε όλα τα παιχνίδια, φτάνοντας τελικά στο 0-4.

Πλέον απομένουν άλλες επτά αγωνιστικές, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει ως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το εντός έδρας ματς με τον Πύρασο στο ΕΑΚ, το οποίο οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν από την ΕΠΣΘ να το ορίσει την ερχόμενη Κυριακή, κάτι που θα γίνει και πράξη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Θα ακολουθήσουν η αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο και από κει και πέρα δύο εύκολα ματς, την Τετάρτη 6/3 με την Α.Ε. 2002 στο Κύπελλο εκτός έδρας και με τον ουραγό Πανιώνιο εντός έδρας στο πρωτάθλημα, πριν το ματς της χρονιάς με την Αγία Αννα στο ΕΑΚ, που θα κρίνει σχεδόν τα πάντα.

Να σημειωθεί σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Σέττο, που έγινε αναγκαστική αλλαγή για χτύπημα στη γάμπα το Σάββατο, πως σήμερα (19/2) προπονήθηκε, επομένως όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για τον Πύρασο.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.