Προσπάθησε για την ανατροπή, αλλά έχασε 1-2 από την ΑΕΚ η Κ19 του ΝΠΣ Βόλος

Φάση από τη σημερινή αναμέτρηση στο Βασδέκειο

Η Κ19 του ΝΠΣ Βόλος στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ έχασε στο αθλητικό κέντρο «Ολγα Βασδέκη» με 1-2 από την ΑΕΚ.

Το πρωτάθλημα Κ19 ξεκίνησε με την 3η αγωνιστική, για να συμβαδίζουν τα ματς των μικρών με τις μεγάλες ομάδες, ενώ οι δύο πρώτες αγωνιστικές θα γίνουν εμβόλιμα.

Τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, που η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλύτερη, την είχε ο ΝΠΣ Βόλος στο 30’ με χαμένο τετ-α-τετ του Τουλουμενίδη, ο οποίος είδε την μπάλα να περνά ξυστά από το δοκάρι.

Και τα τρία γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Τάσος Κοντορουχάς, που είχε χάσει πέναλτι στο 47’, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι (το είχε κερδίσει ο ίδιος για ανατροπή σε κράτημα που του έγινε), στο 54′ πήρε το αίμα του πίσω, καθώς άνοιξε το σκορ με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής, που πήγε πρώτα στο δοκάρι και μετά εντός εστίας.

Το 0-2 έγινε στο 63′ με σουτ του Γιάννη Βασίλα, που εκμεταλλεύθηκε λάθος μεταβίβαση του τερματοφύλακα Καλαμπούκα, τον οποίον κρέμασε από μεγάλη απόσταση, καθώς ο Βολιώτης γκολκήπερ ήταν μακριά από την εστία του.

Ο ΝΠΣ Βόλος μείωσε στο 69′ με διαγώνιο σουτ του Εντι Νταϊλάνι εντός περιοχής μετά από κάθετη του Τζαφέρι, ωστόσο το 1-2 έμεινε ως το φινάλε, καθώς στο 90’ ο Χρήστος Αλεξιάδης από τη μικρή περιοχή νικήθηκε από τον Μπαλαμώτη μετά την πάσα του Νταϊλάνι.

Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αφιέρωσαν τα γκολ και τη νίκη στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη, σχηματίζοντας με τα δάχτυλα των χεριών τους το γράμμα Μ.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Καλογήρου): Καλαμπούκας, Σίμος (71’ Καφετζή Εκτορας), Λυκουρίνος, Σακελλάρης, Γαβριηλίδης, Χαβαλές, Νταϊλάνι, Κύρκος (46’ Ορτέντζιος), Τουλουμενίδης (80’ Αλεξιάδης), Αποστόλου (57’ Τζαφέρι), Λεγκίσι (57’ Ιωαννίδης)

ΑΕΚ (Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Ψυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης (85′ Διαμαντόπουλος), Κολιμάτσης (60′ Πιτιλάκος), Μούτσα, Βασίλας, Γεωργέας (46′ Κυρσανίδης), Κοντορουχάς.

απόδοση: Magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.