Πρωταθλητής ΕΠΣΘ 2021-2022 ο Πύρασος Νέας Αγχίαλου

Με νίκη 2-0 επί του Τοξότη-Πέρασε με 4-1 από τη Σούρπη η Αγία Άννα αλλά έμεινε δεύτερη

Ο Πύρασος και η Νέα Αγχίαλος πανηγυρίζουν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Οι αγχιαλίτες στην τελευταία αγωνιστική των play off επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Τοξότη με 0-2 με δύο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο, του Βλάχου στο 7’ (με κεφαλιά) και στο 27’(σε τετ-α-τετ μετά από κάθετη του Ροτζέριο Μάρτινς) κι έτσι διατήρησαν τη διαφορά του ενός βαθμού -ο οποίος αποδείχθηκε τελικά «χρυσός»- από τη δεύτερη Αγία Άννα, η οποία έκανε το καθήκον της κόντρα στον Αίαντα στο γήπεδο Ευξεινούπολης και τον κέρδισε με 1-4.

Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Τσελεπής, για να ισοφαρίσει στο 15’ ο Αίαντας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσαβριά και το είχε κερδίσει σε ανατροπή του Χειλά. Η Αγία Άννα πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 36’ με σουτ του Κορέτα για το 1-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 57’ ο Σεραφείμ Τσουρέλης διαμόρφωσε το 1-3 με κεφαλιά, για να κάνει το τελικό 1-4 ο Τσελεπής και πάλι με πλασέ στο 64’.

Δηλώσεις Γιάννη Σιαμέτη και Κώστα Τσουρέλη

Για τον Γιάννη Σιαμέτη είναι το πρώτο πρωτάθλημα που κατακτά στην προπονητική του καριέρα και δηλώνει στο magnesiasports «Σήμερα πετύχαμε το μεγάλο στόχο που είχαμε θέσει από το καλοκαίρι και δεν ήταν άλλος από το να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλη η προσπάθεια είχε αυτό το στόχο κι είμαι χαρούμενος που τον πετύχαμε. Υπήρχαν στιγμές σε όλο τη φιάρκεια του πρωταθλήματος και ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα που χρειάστηκε τα παιδιά να δείξουν χαρακτήρα κι έτσι φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική, για να ευοδωθούν οι κόποι μας. Θεωρώ πως είναι δίκαιο ότι πήραμε το πρωτάθλημα. Για μένα είναι το πρώτο πρωτάθλημα. Τις δύο προηγούμενες χρονιές λόγω covid δεν τα καταφέρμαε, μιας και τα πρωταθλήματα διεκόπησαν ή δεν άρχισαν και είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος το καταφέραμε.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν δόθηκε η «Κούπα» του πρωταθλητή από την ΕΠΣΘ μετά το τέλος του αγώνα με τον Τοξότη, κάτι που πιθανώς να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ο προπονητής της Αγίας Άννας Κώστας Τσουρέλης δήλωσε τα εξής μετά το τέλος του αγώνα για την εξέλιξη των play off και αν αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση το τέλος η διαφορά του ενός βαθμού: «Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε κι αυτό που είχαμε πει, αλλά δεν τα καταφέραμε για μία ισοπαλία που φέραμε την πρώτη αγωνιστική με τον Ρήγα Φεραίο. Όλα τα άλλα παιχνίδια τα κερδίσαμε. Κάναμε τεράστια προσπάθεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία κατάφεραν να καλύψουν τους έξι από τους εφτά βαθμούς που χρειαζόμασταν. Αποδείξαμε ότι δεν καταφέραμε να βγούμε πρωταθλητές στις λεπτομέρειες».

Αποτελέσματα τελευταίας αγωνιστικής play off της Α’ ΕΠΣΘ
Τοξότης – Πύρασος 0-2
Αίας – Αγία Άννα 1-4
Ακρόπολη – Ρήγας Φεραίος 3-5
ΓΣ Αλμυρού – Σαρακηνός 0-3

Η τελική βαθμολογία
Πύρασος 33
Aγία Άννα 32
Ρήγας Φεραίος 27
Σαρακηνός 20
Αίας Σούρπης 16
Γ.Σ. Αλμυρού 13
Τοξότης 10
Ακρόπολη 6

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.