Πρώτη ήττα στα πλέι άουτ για τον ΝΠΣ Βόλος, 2-1 από τον ΟΦΗ

Προσπάθεια του Κόμπα στο σημερινό ματς

Πρώτη ήττα για τον ΝΠΣ Βόλος στα πλέι άουτ, καθώς η ομάδα του Χρήστου Κόντη έχασε με 2-1 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, που είναι πλέον στο +5 από τους κυανέρυθρους και κλείδωσε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Στο 28’ και ενώ ο ΟΦΗ πίεζε από την αρχή, ο Τοράλ με άψογο αριστερό πλασέ στη δεξιά γωνία έκανε το 1-0. Ο σκόρερ δευτερόλεπτα πριν έκανε ανεπιτυχή προσπάθεια για ψαλιδάκι, αλλά σηκώθηκε αμέσως και δεχόμενος την πάσα από τον Ριέρα εκτέλεσε σωστά με τη μία και χωρίς κοντρόλ, δίνοντας το προβάδισμα που δικαιούνταν η κρητική ομάδα.

Στο 49’ πάλι ο ίδιος παίκτης σε κόντρα επίθεση και μετά από αλλαγή παιχνιδιού του Θοράρινσον προχώρησε και με γλυκό πλασαριστό αριστερό σουτ στη δεξιά γωνία έκανε το 2-0. Πάντως στη συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι από την αρχή ως το τέλος της μάρκαραν με τα μάτια και το πλήρωσαν με το δεύτερο γκολ του Τοράλ, που δεν είχε ξανασκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα πριν τη σημερινή αναμέτρηση.

Στο 91’ ο ΝΠΣ Βόλος μείωσε σε 2-1 με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου με το κεφάλι μετά τη σέντρα του Κίτσιου από τ’ αριστερά, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, αλλά στα υπολειπόμενα τρία λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι και ο ΟΦΗ πανηγύρισε το τρίποντο.

Για δύο παιδικά γκολ που δέχτηκε η ομάδα του έκανε λόγο στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς ο Χρήστος Κόντης, που μίλησε και για βελτίωση της απόδοσης στο δεύτερο μέρος, που τελικά αποδείχτηκε στην πράξη ότι δεν έφτανε, από τη στιγμή που ο ΝΠΣ είχε μείνει πίσω δύο γκολ.

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (73’ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (80’ Γκλάζερ), Τοράλ (65’ Γκαγιέγος), Ριέρα, Μπάκου (73’ Μοσκέρα), Ισέκα (80’ Ισέκα)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Λούνα (75’ Κίτσος), Ντε Καμπς (62’ Τρουιγιέ), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μύγας (62’ Μπερτόλιο), Κόμπα, Ασενούν (70’ Ποπέσκου), Χουάν Γκαρσία (70’ Μωραΐτης).

απόδοση:magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.