Πρώτη θέση στο διεθνές κύπελλο της Ε.Ο.Τ.S. ο Ανδρέας Κεχαγιάς

Την πρώτη θέση στο διεθνές κύπελλο (International Cup) της Ε.Ο.Τ.S., που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13/4 με αναμετρήσεις μεταξύ πρωταθλητών διαφόρων χωρών, κατάφερε να κατακτήσει ο Βολιώτης αθλητής Ανδρέας Κεχαγιάς στο αγώνισμα t.s. ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ Κ1 στην κατηγορία έως 81 κιλά ανδρών.

Η καινοτόμος διεξαγωγή των αγώνων εφαρμόστηκε δίχως προβλήματα (οι αθλητές κάθε κατηγορίας ήταν χωρισμένοι ισομερώς σε ομίλους και οι επικεφαλής του κάθε ομίλου στην συνέχεια έπαιζαν πλέι οφ μέχρι να φτάσουν στον τελικό). Το αποτέλεσμα ήταν η διοργάνωση να προσδώσει περισσότερους αμφίρροπους αγώνες αλλά και χρηματικά έπαθλα στους πρώτους νικητές.

Ο Κεχαγιάς κατάφερε να κερδίσει στα σημεία τον Μαλτέζο αθλητή και στη συνέχεια τον αθλητή από την Πορτογαλία στην παράταση, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο. Στα πλέι οφ και με αντίπαλο από την Ιταλία έγινε ένας αμφίρροπος αγώνας μέχρι το φινάλε, αφού οι δύο “μονομάχοι” πήγαιναν πόντο πόντο με τον Κεχαγιά στα τελευταία 3” να καταφέρνει να πετυχαίνει ένα σημείο περισσότερο και να περνάει στον τελικό.

Εκεί κατάφερε να έχει το προβάδισμα από την αρχή μέχρι της αρχές του τρίτου γύρου του Ούγγρου αθλητή, αλλά τότε άνοιξε η μύτη του Βολιώτη αθλητή και ο διαιτητής τον σταμάτησε δύο φορές, για να τον εξετάσει ο γιατρός με κίνδυνο οριστικής διακοπής του αγώνα υπέρ του αντιπάλου, κάτι όμως που δεν έγινε, παίρνοντας τελικά τη νίκη. Με την πρωτιά αυτή ο Κεχαγιάς έχει δικαίωμα να συμμετάσχει και στο World Cup που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στον Καναδά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.