Προβληματισμένοι και απογοητευμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Δύο κατάφεραν να βρουν ομάδα και να αγωνιστούν τελικά ως δανεικοί, ωστόσο οι Νίκο Ντα Κάμπο και Μπρούνο Μπαράνκο έχουν αφήσει πίσω τους στον Βόλο αρκετούς συμπαίκτες τους στον Ολυμπιακό, τόσο Έλληνες όσο και ξένους, οι οποίοι περιμένουν υπομονετικά να δουν αν θα έρθει κάποια εξέλιξη στο προσκήνιο.

Άλλωστε, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος είχε δηλώσει προσφάτως ότι οι παίκτες είναι προβληματισμένοι και απογοητευμένοι… Όπως μπορεί ν’ αντιληφθεί κανείς την πιο δύσκολη κατάσταση βιώνουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ειδικά αυτοί εκτός Ευρώπης. Ο Φράνκο Κολέλα για παράδειγμα έχει αρκετό καιρό στον Βόλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ πιο πριν ήρθε στη Μαγνησία ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς που πρόλαβε τουλάχιστον σε αντίθεση με τον Αργεντίνο συμπαίκτη του να δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια. Από την άλλη, ο Ερέρα μπορεί να έφτασε στην Ελλάδα σχετικά πρόσφατα σε σχέση με τους συμπαίκτες του, αλλά κι αυτός έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της αναμονής. Γι’ αυτούς βέβαια δεν είναι το ίδιο εύκολο να βρεθούν στις πατρίδες τους και να επιστρέψουν αν αρχίσουν προπονήσεις ή/και αγώνες, και φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ, όπως σε κάθε σύλλογο, έχει να καλύψει πάγια έξοδα διαβίωσης γι’ αυτούς τους παίκτες, χωρίς να έχει κανένα έσοδο απολύτως αυτήν τη στιγμή.

Θα παίξουν; Θα φύγουν; Θα δοθούν έστω δανεικοί, κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό, αν τελικά η διοίκηση επιλέξει να τους διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο; Ούτε καν αυτά δεν έχουν απαντηθεί, και φυσικά ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και άλλων ομάδων, βρίσκονται ήδη στα όριά τους.

Το κακό σ’ αυτήν την περίπτωση είναι ότι ούτε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου μπορεί να δώσει απαντήσεις, και το μόνο που πέτυχε ήταν δύο από τους παίκτες να δοθούν δανεικοί και δεν αποκλείεται όπως προαναφέραμε να γίνει το ίδιο και με άλλους, εφόσον επιβεβαιωθεί ενδιαφέρον ομάδων, είτε στην Ελλάδα είτε ακόμη και στο εξωτερικό, καθώς στην Ευρώπη όλα τα εθνικά πρωταθλήματα οποιασδήποτε κατηγορίας, πραγματοποιούνται κανονικά. Η Football League είναι ίσως η μόνη επαγγελματική κατηγορία στη Γηραιά Ήπειρο που απλά… αγναντεύει και περιμένει το τι μέλλει γενέσθαι…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.